رئيس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پکتیکا معرفی و به کار آغاز نمود

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۶ - ۹:۱۱

به اساس حکم مقام عالی ریاست‌ الوزراء امارت اسلامی افغانستان و پیشنهاد رهبری وزارت امور شهداء و معلولین محترم مولوی محمد نبی وهاج به عنوان رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پکتیکا از سوی محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری به کارمندان آن ریاست رسماً معرفی و به کار آغاز نمود.

در این مراسم معرفی، محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری، محترم مولوی شاه محمد دوست رئیس دفتر مقام وزارت امور شهداء و معلولین، محترم مولوي محمد موسی صدیقي رئيس امور کارکنان، محترم مولوی اختر محمد احسانمل رئیس دفتر مقام ولایت پکتیکا و کارمندان آن ریاست حضور داشتند.

در این برنامه رئیس عمومی مالی و اداری و هیئت همراهش، تلاش‌های محترم مولوی محمد نبی وهاج را در راستای ارایه خدمات به ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت ستود و برای موصوف موفقیت‌های بیشتر آرزو نمودند.

قابل یادآوریست که محترم مولوی محمد نبی وهاج پیش از این به عنوان آمر تثبیت و بایومتریک افراد دارای معلولیت در وزارت امور شهداء و معلولین ایفای وظیفه می‌نمود که در این مدت مسئولیت‌های سپرده‌ شده را با موفقیت کامل انجام داده اند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۱۳:۳۴
Background image

اجراآت و امور دعوت و ارشاد در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پکتیکا مورد ارزیابی قرار گرفت

هیئت وزارت امور شهداء و معلولین تحت سرپرستی محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد را که محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان و محترم مولوی محمد امین درویش رئیس امور مالی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۸
Background image

آمر جدید آمریت شهداء و معلولین در وزارت امور شهداء و معلولین معرفی و رسماً به کار آغاز کرد

به اساس لزوم دید مقام محترم وزارت امور شهداء و معلولین محترم ملا عبدالحکیم دانش در این وزارت به حیث آمر امور شهداء و معلولین از سوی محترم مولوی کلیم الله افغان رئيس عمومي مالی و اداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۹
Background image

رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت غزنی به کارمندان آن ریاست معرفی گردید

به اساس حکم مقام عالی ریاست الوزراء و حسب لزوم دید و پيشنهاد مقام محترم وزارت امور شهداء و معلولین محترم قاری شمس الامین زهیر به عنوان رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت غزنی به. . .

BACK TO NEWS