جلسه اداری به منظور بهبود روند کاری در مرکز حمایوی ورثهٔ شهدا و معلولین برگزار شد

nasrat_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۳ - ۱۱:۲۳
mmd

این جلسه که به ریاست محترم ملا رحمت الله خالد رئیس مرکز  حمایوی ورثهٔ شهدا و معلولین برگزار شده بود در آن آمرین و کارمندان مرکز متذکره اشتراک ورزیده بودند.

در این جلسه ابتدا کمیته جذب شاگردان آموزش های فنی و حرفه ای گزارش مفصلی از فعالیت های خود ارائه نموده و گفت: این کمیته طی مدت پانزده روز (۱۳۰) تن از ایتام، معلولین مستحق و فرزندان معلولین را در هفت حرفه پس از طی مراحل اسناد لازم ثبت و‌ راجستر نموده است.

در ادامه مسئولین بخش های مربوطه این مرکز نیز گزارش فعالیت ها و دستاوردهای خویش را به جلسه ارائه نمودند.

ضمناً به منظور رسیدگی به موقع به مشکلات و پیشنهادات شاگردان جدید و صندوق شکایات صحبت بعمل آمده و در ضمن لوحهٔ اصولنامه شاگردان لیلیه در محل مناسب نصب گردید.

در اخیر این جلسه محترم ملا رحمت الله خالد رئیس مرکز حمایوی ورثه شهدا و معلولین به منظور بهبود روند کاری توصیه ها و راهنمایی های لازم را به اشتراک کننده گان جلسه ارایه نمودند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

برگزاری جلسۀ اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کندز

به منظور بهبود روند کاری جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی نقیب الله سنان رئیس امور شهداء و معلولین ولایت کندز با حضور تمامی کارمندان بخش های مربوطه تدویر یافت.

محترم مولوی نقیب الله. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۶
Background image

جلسۀ اداری در ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

به منظور تأمین هماهنگی بیشتر و بهبود ارایه خدمات، جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تدویر یافت که در آن آمرین و کارمندان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۸:۳۶
Background image

جلسه اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان برگزار گردید

جلسۀ اداری تحت ریاست محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان با اشتراک کارمندان

بخش های مربوطۀ آن رياست تدویر یافت.

در این جلسه محترم علی خان احمدی پیرامون چگونگی. . .

BACK TO NEWS