به یکصدو ده (۱۱۰) تن معلول مستحق در ولایت کاپیسا ویلچر توزیع گردید

asad_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۹ - ۲۳:۹

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کاپیسا به همکاری یک مؤسسه خیریه در آن ولایت به (۱۱۰) تن معلول مستحق ویلچر توزیع نمود، برعلاوه ویلچرها به هر مستحق یک اندازه مساعدت نقدی نیز به عنوان کرایه موتر داده شد.

حین توزیع ویلچرها، محترم الحاج مولوی گل خان گل محمد رئیس امور شهدا و معلولین ولایت کاپيسا ضمن قدردانی از توجۀ خاص رهبری وزارت امور شهدا و معلولین، از کمک های مؤسسه خیریه متذکره نیز ابراز امتنان نموده و از مؤسسات و نهادهای خیریه کمک رسان خواست تا مساعدت های بیشتری را به این قشر نیازمند فراهم نمایند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۱
Background image

دوصد (۲۰۰) تن ایتام مستحق در وزارت امور شهدا و معلولین تحایف عیدی دریافت نمود

وزارت امور شهدا و معلولین با همکاری مؤسسه خیریۀ (ZFA) برای دوصد (۲۰۰) تن ایتام مستحق در این وزارت، تحایف عیدی توزیع نمود، که هر مستحق لباس های عیدی، بوت و وسایل ضروری دیگری را دریافت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۵:۵۹
Background image

توزیع بسته های عیدی برای (۲۰۰) تن یتیم مستحق در ولایت کاپیسا

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کاپیسا به همکاری مالی مؤسسه (ZFA) برای دوصد (۲۰۰) تن ایتام مستحق آن ولایت بسته های عیدی را به طور منظم توزیع نمودند.

در هنگام توزیع کمک ها، محترم الحاج. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۵:۵۱
Background image

به یکصدو شصت (۱۶۰) تن افراد دارای معلولیت در وزارت امور شهدا و معلولین ویلچر توزیع گردید

ریاست تنظیم امور خدمات اجتماعی وزارت امور شهدا و معلولین به منظور کاهش مشکلات افراد دارای معلولیت و همچنان ایجاد سهولت های زندگی به آنان، به همکاری و هماهنگی یک مؤسسه خیریه به (۱۶۰) تن. . .

BACK TO NEWS