به چهار صد(۴۰۰) تن افراد مستحق در ولایت کابل مساعدت توزیع گردید

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲ - ۹:۲۳
mmd

وزارت امور شهدا و معلولین در هماهنگی با بنیاد خیریه قمر در ناحیه شانزده هم شهر کابل به (۴۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین بسته های مواد غذایی که شامل آرد، روغن، برنج و مواد دیگر می شد، توزیع نمودند.

حین توزیع مساعدت ها، محترم ملا مطیع الله ابوالمختار آمر تطبیق پروژه های انکشافی ریاست نظارت و ارزیابی، محترم رحمت الله نوروز رئیس بنیاد خیریۀ قمر و کارمندان ریاست تنظیم خدمات اجتماعی حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۰:۳۷
Background image

امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهدا و معلولین و مؤسسه خیریه (YAAR)

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور حمایت ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی (۱۳) هزار و (۹۶۰) دالر با مؤسسه خیریه (YAAR) امضأ نمود، که بر اساس آن برای (۲۵۰) تن. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۰:۲۵
Background image

محترم مولوی کلیم الله افغان طی سفری به ولایت زابل رئیس جدید ریاست امور شهدا و معلولین آن ولایت را به کارمندان رسماً معرفی نمود

به اساس حکم مقام عالی ریاست‌الوزراء و به پیشنهاد وزارت امور شهدا و معلولین، محترم مولوی فضل‌الدین به‌ عنوان رئیس جدید ریاست امور شهدا و معلولین ولایت زابل و محترم ملا عبدالرحمن فهیم به‌. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۰:۲۱
Background image

رئیس جدید ریاست امور شهدا و معلولین ولایت ننگرهار از سوی محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی رسماً معرفی گردید

بر اساس حکم مقام عالی ریاست الوزراء و پیشنهاد وزارت امور شهدا و معلولین، محترم مولوی نورالحق حقانی به عنوان رئيس جدید ریاست امور شهدا و معلولین ولایت ننگرهار، از سوی محترم شیخ صاحب. . .

BACK TO NEWS