اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

nasrat_admin
mmd

Publish Date

Closing Date

بدینوسیله به تأسی از فقره (2) ماده چهل و سوم قانون تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، وزارت امور شهدا و معلولین در نظــر دارد، لات اول و دوم قرارداد تهیه و تدارک وسایل تکنالوژی معلوماتی مورد ضرورت سیستم جدید الکترونیکی دارنده نمبر تشخیصیه MMD/1401/RB/G-07 خویش را به شرکت های مشترک (JV) خدمات لوژستیکی افغان تنویر و خدمات لوژستیکی و ساختمانی عقابان فلک دارنده جواز نمبرهای (D-41402) و (62504) محل اصلی تجارت حصه سوم خیرخانه، ناحیه 15، مرکز-کابل  و سرک 5 پروژه تایمنی، ناحیه 9، مرکز-کابل به قیمت مجموعی ذیل:

لات اول: مبلغ (5¸340¸000) پنج میلیون و سه صد و چهل هزار افغانی؛

لات دوم: مبلغ (14¸947¸000) چهارده میلیون و نه صد و چهل و هفت هزار افغانی؛

 اعطاء نماید.

اشخاص حقیقی و حکمی که هرگونه اعتراض در زمینه داشته باشند، می توانند اعتراض خویش را از تاریخ نشر این اعلان الی هفت روز تقویمی طور کتبی توأم با دلایل آن به آمریت تدارکات وزارت امور شهدا و معلولین واقع {سرک میدان هوائی کابل، ایستگاه قلعه خیاط} وفق احکام ماده پنجاهم قانون تدارکات ارائه نمایند.

این اطلاعیه به معنی عقد قرارداد نبوده و الی تکمیل میعاد فوق الذکر و طی مراحل قانونی بعدی، قرارداد منعقد نخواهد شد.

More tenders

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۱۲:۴۰
Background image

اعلان تدارکاتی

اعلان تدارکاتی

آمریت تدارکات وزارت امور شهداء و معلولین از تمام دواطلبان واجد شرایط دعوت می¬نماید تا در پروسه داوطلبی پروژه نصب سولر سیستم برای تعمیر مرکز وزارت امور شهداء و معلولین . . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲ - ۱۴:۵۱
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

 اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

بدینوسیله به تأسی از احکام قانون عقود و طرزالعمل تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، آمریت تدارکات وزارت امور شهداء و معلولین در نظــر دارد، پروژه . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۵:۳۸
Background image

اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

 اطلاعیه عام تصمیم اعطای قرارداد

بدینوسیله به تأسی از احکام قانون عقود و طرزالعمل تدارکات به اطلاع عموم رسانیده می شود، آمریت تدارکات وزارت امور شهداء و معلولین در نظــر دارد، پروژه ته . . .

Back to tenders