امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه خدمات اجتماعی احساس

asad_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۱:۹
mmd

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت اقتصادی خانوادهای شهداء و افراد دارای معلولیت ولایت هرات، تفاهمنامه همکاری را با مؤسسه خدمات اجتماعی احساس امضاء نمود که بر اساس آن برای (۸۰) تن از ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت کمک های مواد غذایی تهیه و توزیع می گردد. این تفاهمنامه که میان محترم مولوی ثناء الله فرقانی رئيس پلان، ارتباط خارجه و امور تقنین این وزارت و نمایندۀ مؤسسه خدمات اجتماعی احساس به امضاء رسید، در هماهنگی با ریاست امور شهداء و معلولین ولایت هرات تطبیق می گردد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۱:۹
Background image

امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه خدمات اجتماعی احساس

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت اقتصادی خانوادهای شهداء و افراد دارای معلولیت ولایت هرات، تفاهمنامه همکاری را با مؤسسه خدمات اجتماعی احساس امضاء نمود که بر اساس آن برای (۸۰) ت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۹:۳۰
Background image

به (۵۰۰) تن از افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک توزیع گردید

 وزارت امور شهداء و معلولین به منظور رسیدگی به مشکلات و نیازمندی های خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت، با همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۵۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و افراد نیازمند. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۹:۱
Background image

به (۲۵) تن از ایتام مستحق شهر کابل کمک های نقدی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت و خودکفایی اقتصادی خانواده های شهداء، به همکاری مالی یک شهروند آلمانی برای (۲۵) تن از ایتام مستحق برنامه های فنی و حرفوی یکساله را در بخش های. . .

BACK TO NEWS