به (۲۵) تن از ایتام مستحق شهر کابل کمک های نقدی توزیع گردید

asad_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۹:۱

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت و خودکفایی اقتصادی خانواده های شهداء، به همکاری مالی یک شهروند آلمانی برای (۲۵) تن از ایتام مستحق برنامه های فنی و حرفوی یکساله را در بخش های خیاطی، ترمیم موبایل، ترمیم موتر، سیستم سولر و فلز کاری آغاز نموده اند، که امروز برای آنان ضمن تدویر ورکشاپ آموزشی، برای هر مستحق یک اندازه پول نقد نیز توزیع گردید. در جریان این برنامه نمایندگان ریاست های پلان، ارتباط خارجه و امور تقنین، ریاست تنظیم خدمات اجتماعی و نظارت و ارزیابی حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۹:۳۰
Background image

به (۵۰۰) تن از افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک توزیع گردید

 وزارت امور شهداء و معلولین به منظور رسیدگی به مشکلات و نیازمندی های خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت، با همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۵۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و افراد نیازمند. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۹:۱
Background image

به (۲۵) تن از ایتام مستحق شهر کابل کمک های نقدی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت و خودکفایی اقتصادی خانواده های شهداء، به همکاری مالی یک شهروند آلمانی برای (۲۵) تن از ایتام مستحق برنامه های فنی و حرفوی یکساله را در بخش های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳ - ۱۱:۴۹
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ همکاری را به ارزش بیشتر از (۲۰) میلیون افغانی با مؤسسه بین المللی مسلم هندز (MHI) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور فراهم نمودن فرصت های بهتر زندگی به ایتام و حمایت اقتصادی آنان، تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی (۲۰) میلیون، (۳۶۱) هزار و (۷۰۵) افغانی با مؤسسه بین المللی. . .

BACK TO NEWS