برگزاری سیمینار آگاهی ‌دهی برای (۸۰) تن از افراد دارای معلولیت در ریاست توانبخشی معلولین

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲ - ۱۰:۱

سیمینار آگاهی‌دهی دو روزه برای افراد دارای معلولیت، از سوی ریاست توانبخشی معلولین با همکاری مؤسسه خیریه (HHRD)، با حضور محترم مولوی عبدالنافع منتفع رئیس توانبخشی معلولین برگزار گردید.

این سیمینار که به مدت دو روز ادامه می‌ یابد، به هدف ارتقای سطح آگاهی و توانمندسازی افراد دارای معلولیت راه ‌اندازی شده و در آن برای (۸۰) تن از اشتراک‌ کنندگان، در زمینه حقوق معلولین از دیدگاه دین مبین اسلام و همچنان کمک ‌های اولیه اضطراری آموزش‌ های مهمی ارائه می ‌شود.

در آغاز این سیمینار، محترم زاهدالله آفاقی آمر بخش جسمی و حرکی ریاست توانبخشی معلولین در رابطه به فعالیت ها و کارکردهای آن ریاست معلومات همه جانبه ارایه نموده افزود: در سال جاری، ریاست توانبخشی معلولین به (۸۹۴۳) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین خدمات صحی را در بخش ‌های مختلف ارائه کرده است، که برای (۵۳۳۳) تن خدمات ارتوپیدی، به (۱۴۵) تن پاهای مصنوعی ساخته شده، همچنان به تعداد (۲۶۶۴) تن‌ از خدمات فیزیوتراپی و (۸۰۱) تن دیگر از خدمات روانی و ذهنی بهره مند شده اند، موصوف پیرامون حقوق افراد دارای معلولیت از منظر دین مبین اسلام نیز صحبت های مفصلی ارایه کردند.

محترم داکتر خان مایار کارمند آن ریاست در بخش دیگری از این سیمینار، آموزش‌های کاربردی در زمینه کمک‌های اولیه اضطراری را ارائه کرد. وی معلومات مهمی را در مورد برخورد و اقدامات اولیه با فشار خون، زخم‌ ها و مار گزیدگی با اشتراک‌کنندگان در میان گذاشتند.

قابل یادآوریست که با اشتراک کنندگان یک اندازه مساعدت نقدی نیز صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۹:۲۱
Background image

برای یک تن از یتیم مستحق در ولایت کابل یک عراده ریکشا توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت از ایتام مستحق با همکاری مؤسسه خیریه جمعیت کمک های انسانی برای یک تن از یتیم نیازمند به نام سبحان‌الله، باشنده ناحیه دوازدهم شهر کابل، یک. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۹:۲۰
Background image

به (۷۵) تن از کارمندان ریاست دیتابیس و سیستم معلوماتی وزارت امور شهداء و معلولین ورکشاپ آموزشی آغاز گردید

ریاست دیتابیس و سیستم معلوماتی وزارت امور شهداء و معلولین، ورکشاپ آموزشی ده (۱۰) روزه را در بخش محاسبه و تأدیات در سیستم جدید الکترونیکی برای (۷۵) تن کارمندان ریاست‌های مرکزی و ولایتی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۹:۱۴
Background image

اجراآت و کارکردهای یکسالۀ ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سمنگان مورد بررسی قرار گرفت

به منظور بهبود اجراآت و بررسی از چگونگی ارایه خدمات به موقع و شفاف به خانواده های شهداء و معلولین، هیئت وزارت امور شهداء و معلولین تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئيس تفتیش داخلی. . .

BACK TO NEWS