از اجراآت و فعالیت های ریاست امور شهدا و معلولین ولایت سرپل نظارت و ارزیابی همه جانبه بعمل آمد

asad_admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۹:۳۲

هیئت وزارت امور شهدا و معلولین تحت سرپرستی محترم محمد صابر ځواک رئیس نظارت و ارزیابی را که محترم مولانا نورالدین صاحبزاده آمر توحید و تحلیل گزارشات مرکز و ولایات و محترم خیبر شیرزاد کارمند آن ریاست همراهی می نمود، از کارکردها و فعالیت های ریاست امور شهدا و معلولین ولایت سرپل نظارت و ارزیابی همه جانبه بعمل آوردند.

هدف اصلی این سفر حصول اطمینان از انجام درست مسؤلیت های سپرده شده و شناسایی مشکلات و چالش های موجود فرا راه ارایه خدمات به ورثۀ شهدا و معلولین می باشد.

در جریان این ارزیابی، نحوه ارایه خدمات به ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت، روند تثبیت و ثبت آنان و پرداخت مساعدت های نقدی ماهانه به آنان مورد نظارت و ارزیابی همه جانبه قرار گرفت، کاستی‌ها و مشکلات موجود شناسایی و در راستای رسیدگی به آن هدایات لازم ارایه گردید.

قرار است گزارش نتایج این بررسی با رهبری وزارت امور شهدا و معلولین شریک گردد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۹:۳۴
Background image

کارکرد ها و فعالیت های یکسالۀ ریاست امور شهدا و معلولین ولایت ارزگان مورد بررسی همه جانبه قرار گرفت

هیئت مؤظف وزارت امور شهدا و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی این وزارت را که محترم محمد یاسین ادیب و محترم امین الله امینی کارمندان آن ریاست همراهی می. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۹:۳۲
Background image

از اجراآت و فعالیت های ریاست امور شهدا و معلولین ولایت سرپل نظارت و ارزیابی همه جانبه بعمل آمد

هیئت وزارت امور شهدا و معلولین تحت سرپرستی محترم محمد صابر ځواک رئیس نظارت و ارزیابی را که محترم مولانا نورالدین صاحبزاده آمر توحید و تحلیل گزارشات مرکز و ولایات و محترم خیبر شیرزاد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۰ - ۱۰:۴۶
Background image

توزیع بسته های مواد خوراکی به (۵۰۰) تن افراد مستحق در ولایت لوگر

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت لوگر به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۵۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین کمک های را که شامل آرد، برنج، روغن و مواد غذایی دیگر می شد، به گونه شفاف و منظم. . .

BACK TO NEWS