به برخی از افراد مستحق در ولایت کابل تحایف عیدی توزیع گردید

asad_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۷ - ۹:۳
mmd

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کابل به مناسبت ایام عید سعید فطر برای برخی از کودکان یتیم و معلول تحایف عیدی تهیه نموده بود، این تحایف از سوی محترم قاری شمس الامین زهیر رئیس امور شهدا و معلولین به اطفالی توزیع گردید که بدون سرپرست در خانه های شان زندگی می نمودند.

محترم قاری شمس الامین زهیر، با نهایت مهربانی و دلسوزی برای هر کودک تحایف عیدی تقدیم نمود و به آنها اطمینان داد که "شما تنها نیستید، بلکه ما در کنار شما هستیم".

رئیس امور شهدا و معلولین ولایت کابل با توزیع تحایف عیدی به قلب‌های کوچک و رنجدیده‌ کودکان یتیم و معلول امید و آرامش بخشید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۱۵:۴۹
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت فراه سفر کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین که در حال حاضر در سفر به ولایات غربی کشور به سر می‌برد، پس از دیدار با خانواده های شهدای مجرد و افراد دارای معلولیت در ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۹:۱۶
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت نیمروز سفر کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین را که محترم مولوی محمد امین درویش رئیس مالی و حسابی، محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد و محترم ملا ابراهیم شاه خلیل. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۸:۵۴
Background image

برنامۀ نیاز سنجی آموزشی برای کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین راه اندازی گردید

ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین برنامۀ نیاز سنجی آموزشی را با هماهنگی انستیتوت خدمات ملکی به کارمندان این وزارت برگزار نمودند.

در برنامه که به همین منظور در تالار عمومی. . .

BACK TO NEWS