به ششصد (۶۰۰) تن افراد مستحق در ولایت ننگرهار بسته های مواد خوراکی توزیع گردید

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - ۱۰:۱۷
mmd

 

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت ننگرهار به منظور حمایت افراد مستحق، در هماهنگی با یک نهاد خیریه به ششصد (۶۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین آن ولایت، کمک های رمضانی توزیع نمودند که در بسته‌های توزیع شده، هشت (۸) نوع مواد غذایی شامل بود.

هنگام توزیع مساعدت ها، محترم محمد صابر ځواک رئیس امور شهدا و معلولین ولایت ننگرهار و مسؤلین نهاد خیریه متذکره حضور داشتند.

محترم محمد صابر ځواک از کمک های نهاد خیریه به ایتام، خانم های بیوه و معلولین ابراز امتنان نموده و بر حمایت و فراهم نمودن بیشتر کمک‌ها به این قشر نیازمند جامعه تأکید ورزید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۹:۳۹
Background image

معینان و رؤسای وزارت امور شهداء و معلولین در سیمینار سه روزۀ مسؤلین وزارتخانه ها در ولایت کندهار اشتراک نمودند

در سیمینار سه روزۀ که برای مسؤلین وزارتخانه ها در ولایت کندهار برگزار شده بود، در آن محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی، محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین امور شهداء و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۹:۳۲
Background image

به چهار صد (۴۰۰) تن افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های زمستانی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین با رسیدن فصل زمستان به منظور حمایت ورثۀ شهداء و افراد دارای معلولیت، با هماهنگی یک مؤسسه خیریه به چهارصد (۴۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه، معلولین و افراد بی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۹:۳۱
Background image

امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و بنیاد خیریه نصیر

ریاست ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به منظور حمایت ایتام، با بنیاد خیریه نصیر امضأ نمود که بر اساس آن برای صد (۱۰۰) تن ایتام ولایت کابل کمک های. . .

BACK TO NEWS