به تعداد یکصدو یک (۱۰۱) تن معلول مستحق در ولایت پکتیا ویلچر توزیع گردید

asad_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۹ - ۲۳:۲۲

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت پکتیا به همکاری یک مؤسسه خیریه در آن ولایت به (۱۰۱) تن معلول مستحق ویلچر توزیع نمود، در عین حال به هر معلول مستحق مبلغ یکهزار (۱۰۰۰) افغانی به عنوان کرایه موتر نیز توزیع گردید.

حین توزیع ویلچرها، محترم مولوی محمد نبی محمدی رئيس امور شهدا و معلولین به معلولین اطمینان دادند که مساعدت های بیشتری را برای آنان فراهم خواهند نمود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۹:۲۱
Background image

برای یک تن از یتیم مستحق در ولایت کابل یک عراده ریکشا توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت از ایتام مستحق با همکاری مؤسسه خیریه جمعیت کمک های انسانی برای یک تن از یتیم نیازمند به نام سبحان‌الله، باشنده ناحیه دوازدهم شهر کابل، یک. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۹:۲۰
Background image

به (۷۵) تن از کارمندان ریاست دیتابیس و سیستم معلوماتی وزارت امور شهداء و معلولین ورکشاپ آموزشی آغاز گردید

ریاست دیتابیس و سیستم معلوماتی وزارت امور شهداء و معلولین، ورکشاپ آموزشی ده (۱۰) روزه را در بخش محاسبه و تأدیات در سیستم جدید الکترونیکی برای (۷۵) تن کارمندان ریاست‌های مرکزی و ولایتی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۹:۱۴
Background image

اجراآت و کارکردهای یکسالۀ ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سمنگان مورد بررسی قرار گرفت

به منظور بهبود اجراآت و بررسی از چگونگی ارایه خدمات به موقع و شفاف به خانواده های شهداء و معلولین، هیئت وزارت امور شهداء و معلولین تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئيس تفتیش داخلی. . .

BACK TO NEWS