رئیس امورشهدا و معلولین ولایت بامیان با مسؤل دفتر یونما در آن ولایت ملاقات نمود

nasrat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۹ - ۱۲:۶

محترم شاه ولی احمدی رئیس امور شهدا و معلولین با محترمه سارا دیمول مسؤل دفتر یونما در ولایت بامیان پیرامون رسیدگی به مشکلات و چالش ها و همچنان جلب مساعدت های بیشتر به ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت ملاقات نمودند.

 در این ملاقات رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان خواهان راه اندازی برنامه های آگاهی دهی به منظور جلوگیری از بروز معلولیت و همچنان فراهم نمودن کمک های بشری بیشتر برای ورثه شهدا و معلولین در آن ولايت گردید.

در عین حال مسؤل دفتر یونما در آن ولایت در راستای فراهم نمودن کمک های بیشتر به این قشر آسیب دیده وعده همکاری همه جانبه نمود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۳:۳۷
Background image

فعالیت ها و کارکردهای ریاست امور شهداء و معلولین ولایت نیمروز مورد بررسی همه جانبه قرار گرفت

هیئت ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی  را که محترم محمد یاسین ادیب و محترم امید رحمانی کارمندان آن ریاست همراهی می. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۹:۲۴
Background image

امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه خیریه (ZFA)

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای خودکفایی اقتصادی خانواده های ایتام و افراد دارای معلولیت، تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی (۴۹) هزار و (۷۰۰) دالر با مؤسسه خیریه (ZFA) امضاء نمود، که بر. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۵:۳
Background image

رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت هرات به کارمندان رسماً معرفی گردید

بر اساس حکم مقام عالی ریاست ‌الوزراء امارت اسلامی افغانستان و به پیشنهاد و لزوم مقام محترم وزارت امور شهداء و معلولین، محترم مولوی میر احمد منیر به‌ عنوان رئیس جدید ریاست امور شهداء و. . .

BACK TO NEWS