وزارت امور شهدا و معلولین تفاهمنامۀ را به منظور تهیه و توزیع مواد غذائی برای خانواده های نیازمند ایتام، زنان بیوه و معلولین با بنیاد خیریه نصیر امضأ نمود

nasrat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۸/۲۳ - ۱۴:۱۹

براساس این تفاهمنامه یکهزار (۱۰۰۰) تن از ایتام، زنان بیوه و معلولین در ولایات میدان وردک و ننګرهار تحت پوشش این برنامه قرار می گیرد که بر بنیاد آن برای افراد مستحق فوق الذکر مواد غذائی که شامل آرد، روغن، برنج، مکرونی، چای، آرد سوجی، دال و لوبیا می باشد، توزیع خواهند گردید.

تفاهمنامۀ مذکور فی مابین محترم ملا صدو خان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم محمد جواد مسؤل بنیاد خیریه نصیر به امضاء رسید.

قابل ذکر است که ارزش مجموعی پروژه متذکره پنج میلیون و پنج صد هزار (۵۵۰۰۰۰۰) افغانی می باشد که در ولایات میدان وردک و ننګرهار تطبیق میگردد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

برگزاری جلسۀ اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کندز

به منظور بهبود روند کاری جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی نقیب الله سنان رئیس امور شهداء و معلولین ولایت کندز با حضور تمامی کارمندان بخش های مربوطه تدویر یافت.

محترم مولوی نقیب الله. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۶
Background image

جلسۀ اداری در ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

به منظور تأمین هماهنگی بیشتر و بهبود ارایه خدمات، جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تدویر یافت که در آن آمرین و کارمندان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۸:۳۶
Background image

جلسه اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان برگزار گردید

جلسۀ اداری تحت ریاست محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان با اشتراک کارمندان

بخش های مربوطۀ آن رياست تدویر یافت.

در این جلسه محترم علی خان احمدی پیرامون چگونگی. . .

BACK TO NEWS