یکصد و بیست (۱۲۰) تن معلول مستحق در ولایت لغمان ویلچر دریافت نمود

asad_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۹ - ۲۳:۲۴

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت لغمان به همکاری یک مؤسسه خیریه در آن ولایت به (۱۲۰) تن افراد معلول مستحق ویلچر توزیع نمود، همچنان به هر فرد معلول مبلغ یکهزار (۱۰۰۰) افغانی به عنوان کرایه موتر نیز داده شد.

محترم الحاج فیض الله جواد رئيس امور شهدا و معلولین ولایت لغمان برای افراد دارای معلولیت آن ولایت اطمینان داد که کمک های بیشتری را به آنان فراهم خواهند نمود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۱
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین دو تفاهمنامه را با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه های را به ارزش (۷) لک، (۹۵) هزار و (۶۲۱) دالر با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود که بر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۸
Background image

رئيس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به ولسوالی های یکاولنگ سفر نمود

محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان، به منظور بررسی خدمات به ورثۀ شهداء و معلولین و رسیدگی به مشکلات آنان، به ولسوالی‌های یکاولنگ یک و یکاولنگ دو سفر نمود.

وی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۳
Background image

به (۶۲) تن از ایتام مستحق در ولایت بغلان کمک های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بغلان به همکاری یک تاجر ملی به منظور تأمین نیازهای اولیه ایتام، کمک های نقدی را به (۶۲) تن از ایتام مستحق توزیع نمود، که هر مستحق مبلغ (۴۰۰۰) افغانی. . .

BACK TO NEWS