پروسهٔ بایومتریک یتیمان، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت در ولایت سرپل آغاز یافت

nasrat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱/۱۰ - ۸:۱۱
mmd

در برنامه که به همین منظور در ریاست امور شهدا و معلولین ولایت سرپل تدویر یافته بود در آن الحاج داملا محمد نادر حقجو معاون والی سرپل، ملا سیف الرحمن ابوطلحه رئیس امور شهدا و معلولین و برخی از مسؤلین محلی آن ولایت اشتراک ورزیده بودند.

در نخست ملاسیف الرحمن ابوطلحه رئیس امور شهداء و معلولین ولایت سرپل هدف از ایجاد سیستم بایومتریک در این ریاست را تأمین شفافیت در تثبیت و  پرداخت مساعدت های ماهانه یتیمان، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت عنوان نموده افزود:  یتیمان و معلولین از جمله محروم‌ترین قشر جامعه اند و حکومت ا. ا. ا. در پرداخت مساعدت های ماهانه به آنان توجه ویژه مبذول داشته اند.

در همین حال داملامحمدنادر حقجو معاون والی سرپل از اقدام نیک رهبری وزارت شهداء و معلولین استقبال نموده افزود؛ پروسه که در بیست سال گذشته انجام نشده بود آنرا مسؤلین ا. ا. ا. و بخصوص رهبری وزارت امور شهدا و معلولین به منظور تأمین هر چه بیشتر شفافیت در پروسه تثبیت یتیمان و معلولین آغاز نمود.

موصوف همچنان از کارمندان ریاست امور شهدا و معلولین آن ولایت خواست که در قسمت رسیدگی و حل مشکلات فرا راه یتیمان و افراد دارای معلولیت تلاش های لازم بخرچ‌ دهند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۹:۳۹
Background image

معینان و رؤسای وزارت امور شهداء و معلولین در سیمینار سه روزۀ مسؤلین وزارتخانه ها در ولایت کندهار اشتراک نمودند

در سیمینار سه روزۀ که برای مسؤلین وزارتخانه ها در ولایت کندهار برگزار شده بود، در آن محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی، محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین امور شهداء و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۹:۳۲
Background image

به چهار صد (۴۰۰) تن افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های زمستانی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین با رسیدن فصل زمستان به منظور حمایت ورثۀ شهداء و افراد دارای معلولیت، با هماهنگی یک مؤسسه خیریه به چهارصد (۴۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه، معلولین و افراد بی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۹:۳۱
Background image

امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و بنیاد خیریه نصیر

ریاست ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به منظور حمایت ایتام، با بنیاد خیریه نصیر امضأ نمود که بر اساس آن برای صد (۱۰۰) تن ایتام ولایت کابل کمک های. . .

BACK TO NEWS