پروسهٔ بایومتریک یتیمان، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت در ولایت سرپل آغاز یافت

nasrat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱/۱۰ - ۸:۱۱
mmd

در برنامه که به همین منظور در ریاست امور شهدا و معلولین ولایت سرپل تدویر یافته بود در آن الحاج داملا محمد نادر حقجو معاون والی سرپل، ملا سیف الرحمن ابوطلحه رئیس امور شهدا و معلولین و برخی از مسؤلین محلی آن ولایت اشتراک ورزیده بودند.

در نخست ملاسیف الرحمن ابوطلحه رئیس امور شهداء و معلولین ولایت سرپل هدف از ایجاد سیستم بایومتریک در این ریاست را تأمین شفافیت در تثبیت و  پرداخت مساعدت های ماهانه یتیمان، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت عنوان نموده افزود:  یتیمان و معلولین از جمله محروم‌ترین قشر جامعه اند و حکومت ا. ا. ا. در پرداخت مساعدت های ماهانه به آنان توجه ویژه مبذول داشته اند.

در همین حال داملامحمدنادر حقجو معاون والی سرپل از اقدام نیک رهبری وزارت شهداء و معلولین استقبال نموده افزود؛ پروسه که در بیست سال گذشته انجام نشده بود آنرا مسؤلین ا. ا. ا. و بخصوص رهبری وزارت امور شهدا و معلولین به منظور تأمین هر چه بیشتر شفافیت در پروسه تثبیت یتیمان و معلولین آغاز نمود.

موصوف همچنان از کارمندان ریاست امور شهدا و معلولین آن ولایت خواست که در قسمت رسیدگی و حل مشکلات فرا راه یتیمان و افراد دارای معلولیت تلاش های لازم بخرچ‌ دهند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۹:۴۹
Background image

به سیصد (۳۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت ننگرهار بسته های مواد خوراکی توزیع گردید

در ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار ریاست امور شهداء و معلولین آن ولایت به همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۳۰۰) تن ایتام مستحق بسته های مواد خوراکی توزیع نمود، کمک های متذکره شامل آرد،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۹:۳۰
Background image

توزیع بسته های مواد خوراکی به (۵۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت لغمان

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت لغمان به منظور حمایت از ورثۀ شهداء، به همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۵۰۰) تن ایتام مستحق کمک های را که شامل آرد، روغن، برنج، سایر مواد خوراکی و همچنان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۰:۴۶
Background image

دیدار محترم ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی ریاست الوزراء با معین وزارت امور شهداء و معلولین

محترم ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی ریاست‌الوزراء، با محترم شیخ‌ صاحب عبدالحکیم حقانی معین وزارت امور شهداء و معلولین، در دفتر کاری اش ملاقات نمود، در این دیدار محترم مولوی سردار. . .

BACK TO NEWS