وزارت امور شهدا و معلولین ۱۰۰ خانواده ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت را کمک توزیع نمود

sadiq_admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ - ۹:۵۱
بی

وزارت امور شهدا و معلولین ۱۰۰ خانواده ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت را کمک توزیع نمود

وزارت امور شهدا و معلولین به همکاری هلال احمر کشور ترکیه روز پنجشنبه، مورخ ۱۴ حوت به تعداد (۱۰۰) خانواده ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت ولایت کابل کمک های غیر نقدی توزیع نمود.

جمیله نورستانی معاون حمایوی و عرضه خدمات وزارت امور شهدا و معلولین در جریان توزیع این کمک ها، گفت: وزارت امور شهدا و معلولین همواره تلاش کرده است تا به همکاری نهادهای ملی و بین المللی کمک های بیشتری را برای مستحقین ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت فراهم نمایند. او وعده نمود که در جذب و تداوم بیشتر این نوع کمک ها، تلاش و مساعی بیشتر خواهد کرد.

همچنان فرید احمد ضیا رییس هلال احمر کشور ترکیه در افغانستان گفت: هلال احمر کشور ترکیه متعهد است تا تعدادی زیادی ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت را کمک توزیع نمایند. او از وزارت امور شهدا و معلولین بابت همکاری و زمینه سازی برای توزیع این کمک ها اظهار امتنان نموده و بر تداوم همکاری های بیشتر میان دو طرف تاکید نمود.

قابل یادآوری است این کمک ها در آینده نیز ادامه خواهد یافت ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت بیشتر می توانند از این کمک ها مستفید شوند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

برگزاری جلسۀ اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کندز

به منظور بهبود روند کاری جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی نقیب الله سنان رئیس امور شهداء و معلولین ولایت کندز با حضور تمامی کارمندان بخش های مربوطه تدویر یافت.

محترم مولوی نقیب الله. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۶
Background image

جلسۀ اداری در ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

به منظور تأمین هماهنگی بیشتر و بهبود ارایه خدمات، جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تدویر یافت که در آن آمرین و کارمندان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۸:۳۶
Background image

جلسه اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان برگزار گردید

جلسۀ اداری تحت ریاست محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان با اشتراک کارمندان

بخش های مربوطۀ آن رياست تدویر یافت.

در این جلسه محترم علی خان احمدی پیرامون چگونگی. . .

BACK TO NEWS