وزارت امور شهدا و معلولین دو تفاهمنامۀ را به ارزش بیش از نود و هفت (۹۷) میلیون افغانی با مؤسسۀ خیریه (HHRD) امضأ نمود

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳ - ۱۱:۴۶
mmd

وزارت امور شهدا و معلولین در راستای ایجاد سهولت ها و تأمین نیازهای اولیه زندگی ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت، دو تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی (۹۷) میلیون (۴۷) هزار و (۵۶۰) افغانی با مؤسسه (HHRD)   امضا‌ء نمود.

این تفاهمنامه ها، میان محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم عبیدالله فیصل رئیس مؤسسۀ (HHRD) به امضا رسید که بر اساس یکی از این تفاهمنامه ها به (۴۰) هزار و (۲۱۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین در ولایات کابل، ننگرهار، لغمان و پروان خدمات صحی ارایه می گردد و همچنان برای (۲۵۰) تن معلول مستحق در ولایات غور و تخار ویلچر نیز توزیع خواهند گردید.

همچنان بر اساس تفاهمنامۀ دومی به (۲۸۰۰) تن یتیم و اطفال معلول در ولایات کابل، لغمان، ننگرهار، کنر و پروان ضمن توزیع بسته های مواد غذایی، خدمات صحی، آموزشی و اجتماعی نیز برای آنان ارایه خواهند گردید.

محترم ملا صدوخان حق شناس حین امضای تفاهمنامه ‌ها، بر اهمیت ارائه خدمات به ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت تأکید نمود و آنرا مسؤلیت مشترک همۀ افراد جامعه دانست موصوف همچنان از رئیس مؤسسه HHRD نیز ابراز امتنان نموده و از تلاش‌های بی وقفۀ آنان در این راستا قدردانی کردند.

قابل ذکر است که این تفاهمنامه ها در مدت یکسال به صورت برنامه‌ریزی شده اجرا خواهند شد و ایتام، خانم های بیوه و معلولین به بهترین نحوه ممکن از خدمات ارایه شده مستفید خواهند گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۹:۲۶
Background image

امضای تفاهمنامه میان وزارت امور شهدا و معلولین و مؤسسه جمعیت کمک های انسانی

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور خودکفایی اقتصادی ایتام و معلولین تفاهمنامۀ را با ارزش مجموعی (۱۷) هزار و (۸۳۳) دالر امریکایی با مؤسسه جمعیت کمک های انسانی امضأ نمود که بر اساس آن. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۹:۲۲
Background image

جلسۀ آفرگشایی به منظور تهیه و تدارک دو نوع تیل مورد نیاز وزارت امور شهدا و معلولین برگزار گردید

جلسۀ آفرگشایی جهت تهیه و تدارک دو نوع تیل دیزل و پترول مورد نیاز وزارت امور شهدا و معلولین، در آمریت تدارکات این وزارت، تحت سرپرستی محترم مولوی سردار محمد حبیب رئيس خدمات، حفظ و مراقبت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۹:۱۹
Background image

توزیع بسته های مواد خوراکی به (۵۰۰) خانوادۀ شهدا و معلولین در ولایت جوزجان

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت جوزجان به منظور تأمین نیازهای اولیه ایتام، خانم های بیوه و معلولین با همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۵۰۰) خانوادۀ شهدا و معلولین بسته های کمکی را که شامل شش. . .

BACK TO NEWS