وزارت امور شهدا و معلولین تفاهمنامۀ را به منظور تهیۀ مواد غذائی برای ایتام و زنان بیوه با مؤسسه خیریۀ اجتماعی احساس امضأ نمود

nasrat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۵ - ۱۱:۲۱
mmd

براساس این تفاهمنامه شصت (۶۰) تن ایتام و زنان بیوه در ولایت هرات تحت پوشش قرار می گیرد که بر بنیاد آن برای افراد مستحق فوق الذکر مواد غذائی که در آن برنج، روغن و بوره شامل می باشد، توزیع خواهند گردید.

تفاهمنامۀ مذکور فی مابین محترم ملا صدو خان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم روح الله صاحب زاده معاون مؤسسۀ متذکره به امضاء رسید.

حین امضأی تفاهمنامۀ متذکره محترم ملا صدو خان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان از کمک های مؤسسه متذکره اظهار قدردانی نموده افزود: وزارت امور شهدا و معلولین یگانه وزارت است که به این قشر آسیب دیده (یتیمان، خانم های بیوه و معلولین) خدمات ارائه مینمایند. موصوف از معاون موسسۀ متذکره خواست تا مساعدت های خویش را در هماهنگی با این وزارت انجام دهند تا باشد مساعدت ها به گونه درست و شفاف در دسترس مستحقین واقعی قرار گیرد.

در عین حال محترم روح الله صاحب زاده معاون مؤسسۀ احساس، در قسمت فراهم نمودن مساعدت های بیشتر وعدۀ همکاری نمود.

قابل یادآوریست که ارزش مجموعی پروژه متذکره دوهزارو چهارصدو پنجاه (۲۴۵۰) دالر امریکایی می باشد که در ولایت هرات تطبیق میگردد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۱
Background image

دوصد (۲۰۰) تن ایتام مستحق در وزارت امور شهدا و معلولین تحایف عیدی دریافت نمود

وزارت امور شهدا و معلولین با همکاری مؤسسه خیریۀ (ZFA) برای دوصد (۲۰۰) تن ایتام مستحق در این وزارت، تحایف عیدی توزیع نمود، که هر مستحق لباس های عیدی، بوت و وسایل ضروری دیگری را دریافت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۵:۵۹
Background image

توزیع بسته های عیدی برای (۲۰۰) تن یتیم مستحق در ولایت کاپیسا

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کاپیسا به همکاری مالی مؤسسه (ZFA) برای دوصد (۲۰۰) تن ایتام مستحق آن ولایت بسته های عیدی را به طور منظم توزیع نمودند.

در هنگام توزیع کمک ها، محترم الحاج. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۵:۵۱
Background image

به یکصدو شصت (۱۶۰) تن افراد دارای معلولیت در وزارت امور شهدا و معلولین ویلچر توزیع گردید

ریاست تنظیم امور خدمات اجتماعی وزارت امور شهدا و معلولین به منظور کاهش مشکلات افراد دارای معلولیت و همچنان ایجاد سهولت های زندگی به آنان، به همکاری و هماهنگی یک مؤسسه خیریه به (۱۶۰) تن. . .

BACK TO NEWS