وزارت امور شهدا و معلولین امتحان ورودی برای هشت (۸) بست خالی در این وزارت را برگزار نمود

nasrat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۷ - ۱۴:۱۶
mmd

ریاست منابع بشری وزارت امور شهدا و معلولین برای هشت (۸) بست مسلکی خالی در این وزارت امتحان ورودی را برگزار نمود، این امتحان که به شکل رقابت آزاد دایر گردیده بود در آن (۵۹) تن از افراد واجد شرایط اشتراک ورزیده بودند.

این امتحان در حضورداشت محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری، محترم قاری شاه محمد دوست رئیس دفتر مقام وزارت، محترم مولوی احسان الله حقانی رئیس تفتیش داخلی، محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس منابع بشری، محترم قاری محمد امین درویش رئیس مالی و حسابی، محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد، محترم ملا رحمت الله خالد رئیس دیتابیس و معلومات، محترم مولوی روح الله نصرت رئیس امور شهدا، محترم مفتی فیصل خاموش رئیس اطلاعات و ارتباط عامه، محترم مولوی صدو آخند رئیس مرکز حمایوی ورثۀ شهدا معلولین و محترم ملا عبدالرحمن فهیم رئیس خدمات اداری و برخی از آمرین بخش های مختلف برگزار گردید.

در این امتحان محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهدا و معلولین صحبت نموده افزود: جای بسا خوشی است که امروز در کنار جوانان قرار دارم که برای خدمتگذاری به دین مبین اسلام، کشور و خود کفائی گردهم آمده اند.

 موصوف طی صحبت های خویش از اشتراک کنندگان امتحان خواست تا در صورت عدم موفقیت مأیوس نه شوند و عقب هر ناکامی کامیابی نهفته است.

در این برنامه همچنان محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد وزارت امور شهدا و معلولین صحبت نموده افزود: کامیابی های دنیوی و اخروی تنها در دین خداوند جل جلاله نهفته است و لازم دانسته میشود تا با خداوند جل جلا له رابطه را قایم نموده سیرت و صورت خویش را مطابق سنت پیامبر اکر صلی الله عليه وسلم عیار نماییم، موصوف همچنان علاوه نمود: تقوا، اخلاص دانش دینی و معاصر از جمله موارد است که در این امتحان مد نظر گرفت خواهند شد.

همچنان در جریان این امتحان محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس منابع بشری وزارت امور شهدا و معلولین پیرامون چگونگی برگزاری امتحان معلومات ارائه نموده و اطمینان داد که امتحان ورودی به این وزارت به شکل شفاف برگزار میگردد و در قسمت بررسی پارچه های امتحان از دقت و بی طرفی کامل کار گرفته خواهند شد

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۰:۲۴
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت هرات سفر کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین  پس از دیدار با خانواده های شهدای مجرد و افراد دارای معلولیت در ولایات نیمروز، فراه و بادغیس و انجام کمک های نقدی به آنان، امروز. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۰:۱۸
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین از همکاری‌های ارزنده برخی از نمایندگان ادارات امارتی تقدیر بعمل آورد

رهبری وزارت امور شهداء و معلولین، به رئیس تفتیش داخلی لوی ریاست تعقیب و نظارت احکام و فرامین، نمایندگان ریاست عمومی ادارۀ امور و وزارت عدلیه به‌ منظور قدردانی از تلاش‌ها و همکاری‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۰:۴
Background image

روند سروی خانواده های ایتام و افراد دارای معلولیت در ولایت غور آغاز گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت غور روند سروی خانه ‌به ‌خانه ایتام، خانم‌های بیوه و افراد دارای معلولیت را در آن ولایت آغاز کرد.

این روند توسط هیئت ‌های موظف ریاست امور شهداء و. . .

BACK TO NEWS