نشست مشورتی روی تعدیل قانون حقوق و امتیازات بازماندگان شهدا و مفقودین دایر گردید

sadiq_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۳۰ - ۱۶:۲۳
sa

نشست مشورتی روی تعدیل قانون حقوق و امتیازات بازماندگان شهدا و مفقودین دایر گردید

رهبری وزارت دولت در امور شهدا و معلولین جهت تغیرات و تعدیل در قانون حقوق و امتیازات ورثه شهدا و مفقودین با ایجاد کمیته مشخص، تدویر جلسه نمودند.

خانم صبری اندر معاون انسجام امور شهدا و معلولین نظامی جهت تدقیق و ارزیابی این قانون گفتند: با ملاحظات و نیازها که ورثه شهدا و مفقودین دارند لازم بر آن است تا روی تعدیل قانون ورثه شهدا و مفقودین یک بازنگری جدی و مبرم صورت گیرد، وی افزود، با اشاره بر این که چگونه بتوانیم در زندگی اقتصادی، معیشتی و اجتماعی این قشر تغیرات بنیادی را درج نماییم، ابتدا باید روی وثیقه ملی که همانا قانون اساسی کشور و سایر قوانین است توجه نظر نمائیم؛ تا از این طریق بتوانیم موارد بنیادی و اساسی را در پر تو قانون به آنان عرضه بداریم.

خانم اندر اشاره نمود که هدف اصلی تعدیل این قانون فراهم نمودن زمینه مساعدت مالی برای بازماندگان شهدا و مفقودین، تامین حقوق و امتیازات بازماندگان شهدا و مفقودین و تعیین شاخص های تثبیت بازماندگان شهدا و مفقودین می‌باشد، تا آنان از حقوق مسلم اجتماعی خود بهرمند شوند.

در این نشست فیصله بر آن شده تا همه روزه الی نهایی شدن تعدیل این قانون، به مدت یک ساعت اعضای کمیته روی تعدیلات و موارد لازم در درج و بررسی آن نشست متواتر صورت گیرد ؛ تا باشد به زودترین فُرصت این قانون به گونه اساسی آن نهایی گردد.

 

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۴۰
Background image

به (۹۰۰) خانوادۀ شهدا و معلولین در ولایت بادغیس بسته های مواد غذایی توزیع گردید

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بادغیس به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۹۰۰) خانوادۀ شهدا و افراد دارای معلولیت آن ولایت بسته های مواد خوراکی که شامل شش قلم مواد خوراکی می شد، بهگونۀ شفاف و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۳۶
Background image

به منظور تقویت هماهنگی بیشتر و بهبود روند کاری در ریاست امور کارکنان وزارت امور شهدا و معلولین جلسۀ اداری برگزار گردید

جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان وزارت امور شهدا و معلولین و با حضور آمرین و کارمندان بخش های مربوطه آن ریاست تدویر یافت.

در این جلسه، ابتدا کارمندان،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۳۲
Background image

امضای تفاهمنامه میان وزارت امور شهدا و معلولین و مؤسسه خیریه (MAPWO)

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور خودکفایی اقتصادی ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت تفاهمنامه را به ارزش مجموعی مبلغ (۲۰۰) هزار و (۴۹۰) دالر با مؤسسه خیریه (MAPWO) امضاء نمود که بر اساس. . .

BACK TO NEWS