محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهدا و معلولین به ولایت بامیان سفر نمود

asad_admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۹ - ۱۰:۱۷
mmd

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهدا و معلولین را که محترم مولوی احسان الله حقانی رئیس مرکز حمایوی ورثۀ شهدا و معلولین همراهی می کرد، به ولایت بامیان سفر نمود، طی این سفر از کارکردها و فعالیت های ریاست امور شهدا و معلولین از نزدیک دیدن بعمل آورده و روند ارایه خدمات به ایتام، خانم های بیوه ومعلولین را بررسی نمودند.

همچنان محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهدا و معلولین با محترم الحاج مولوی عبدالله سرحدی والي ولایت بامیان نیز ملاقات نمودند، در جریان این ملاقات محترم ملا عبدالخالق طلحه رئیس دفتر مقام آن ولایت، محترم علی خان احمدی رئیس امور شهدا و معلولین و برخی مسؤلین آن ولایت حضور داشتند.

طی این ملاقات، پیرامون برخی موضوعات مهم دیگر در رابطه به چگونگی ارایه خدمات به ورثۀ شهدا و معلولین بحث و تبادل نظر صورت گرفته و بر اهمیت رسیدگی به مشکلات فرا راه خانواده‌ های شهدا و افراد دارای معلولیت و ارائه خدمات به‌ موقع به آنان تأکید گردید.

همچنان وزیر امور شهدا و معلولین با شماری از خانواده‌های شهدا و معلولین از نزدیک ملاقات نموده، ضمن استماع مشکلات، خواست ‌های آنان، به کارمندان بخش‌های مربوطه ریاست امور شهدا و معلولین هدایت داد تا در زمینه رسیدگی و حل مشکلات خانواده‌ های متذکره اقدامات لازم روی دست گیرند.

در همین حال، محترم علی خان احمدی رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان گزارش مفصل فعالیت‌ها و دستاوردهای آن ریاست به محترم وزیر صاحب ارائه نموده افزود: در جریان شش ماه سال جاری (۷۰) میلیون که ۵۹ درصد کل بودجه ریاست امور شهدا ومعلولین بامیان را تشکیل می دهد، برای ایتام ومعلولین بامیان پرداخت گردیده است،

محترم وزیر صاحب با برخی از علما ومتنفذین ولایت بامیان نیز دیدار نموده و آنها از امارت اسلامی و وزارت امور شهدا ومعلولین بابت ایجاد طرح جامع و همه شمول وزارت امور شهدا ومعلولین ابراز قدردانی نموده وکار کردهای ریاست امور شهدا ومعلولین بامیان را در رحضور وزیر صاحب ستودند و همچنان وعده هر نوع همکاری را در راستای حمایت و شناسایی افراد مستحق را دادند.

قابل ذکر است که هدف سفر محترم وزیر صاحب به ولایت بامیان، بررسی و ارزیابی فعالیت‌ها و کارکردهای ریاست امور شهدا و معلولین آن ولایت بود، تا خدمات لازم به ایتام، خانم‌های بیوه و معلولین به ‌موقع ارائه شود و به مشکلات آنان به‌ طور کامل رسیدگی صورت گیرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱ - ۱۰:۶
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت کنر سفر نمود

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین در جریان سفر خویش به ولایت کنر از تعمیر جدید اداری که برای ریاست امور شهداء و معلولین آن ولایت اختصاص یافته است، بازدید کرد.

در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۹:۱۷
Background image

سفر رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به ولسوالی‌های پنجاب و ورس

محترم علی‌خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین بامیان همراه با محترم محمد اکبر ناصری مدیر محاسبۀ حقوق معلولین به ولسوالی‌های پنجاب و ورس آن ولایت سفر نمودند، در جریان این سفر محترم حسین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۹:۹
Background image

وزارت امور شهدا و معلولین تفاهمنامه را با کمیته بین المللی نجات (IRC) امضاء نمود

وزارت امور شهدا و معلولین در راستای خودکفایی اقتصادی ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت تفاهمنامه را به ارزش مجموعی مبلغ (۱۵۷) هزار و (۸۰۸) دالر با کمیته بین المللی نجات (IRC) امضاء نمود.

. . .

BACK TO NEWS