فرصت تحصیلات عالی برای ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت نظامی فراهم شده است

sadiq_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۹ - ۱۲:۵۷
fs

فرصت تحصیلات عالی برای ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت نظامی فراهم شده است

وزارت امور شهدا و معلولین با نمایندگان وزارت امور داخله و ریاست عمومی امنیت ملی جلسه هماهنگی را تحت ریاست جمیله نورستانی معاون حمایوی و عرضه خدمات وزارت امور شهدا و معلولین روز پنجشنبه، مورخ 19 حمل تدویر نموده و پیرامون بورسیه های تحصیلی برای ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت نظامی صحبت نمود.

خانم نورستانی در ابتدا ضمن تشکری از حضور نمایندگان ادارات نامبرده، گفت: ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت نظامی برای پاسداری از تمامیت ارضی و ارزش های ملی کشور قربانی داده است و ضرورت است برای قربانی های این قشر ارج گذاشته شود.

خانم نورستانی اظهار نمود که کشور هندوستان به تعداد (334) بورس های تحصیلی ( ICCR) برای ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت نظامی اختصاص داده است و برای شناسایی و معرفی افراد واجد شرایط و مستحق باید مشترک کار شود و در زمینه هماهنگی لازم شود.

نمایندگان وزارت امور داخله و ریاست عمومی امنیت ملی تعهد نمود تا یک هفته آینده لیست تمام افراد واجد شرایط بخش های مربوطه شان را با وزارت شریک خواهد کرد و با وزارت دفاع ملی نیز هماهنگی خواهد کرد.

همچنان به ریاست تنظیم خدمات اجتماعی وزارت وظیفه سپرده شد تا با وزارت تحصیلات عالی، معارف، اداره احصاییه و معلومات، صحت عامه پیرامون ثبت سیستم آنلاین، شهادت نامه ها، تذکره الترونیکی و فورم های صحی هماهنگی نموده و هر کدام در بخش های مربوطه شان جهت فراهم سازی تسهیلات تلاش و همکاری نمایند.

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۳:۳۷
Background image

فعالیت ها و کارکردهای ریاست امور شهداء و معلولین ولایت نیمروز مورد بررسی همه جانبه قرار گرفت

هیئت ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی  را که محترم محمد یاسین ادیب و محترم امید رحمانی کارمندان آن ریاست همراهی می. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۹:۲۴
Background image

امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه خیریه (ZFA)

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای خودکفایی اقتصادی خانواده های ایتام و افراد دارای معلولیت، تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی (۴۹) هزار و (۷۰۰) دالر با مؤسسه خیریه (ZFA) امضاء نمود، که بر. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۵:۳
Background image

رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت هرات به کارمندان رسماً معرفی گردید

بر اساس حکم مقام عالی ریاست ‌الوزراء امارت اسلامی افغانستان و به پیشنهاد و لزوم مقام محترم وزارت امور شهداء و معلولین، محترم مولوی میر احمد منیر به‌ عنوان رئیس جدید ریاست امور شهداء و. . .

BACK TO NEWS