شهدا و معلولین نظامی کشور قهرمان ما هستند

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۴/۳۱ - ۸:۱۶
mmd

شهدا و معلولین نظامی کشور قهرمان ما هستند

لعل‌الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین، با عده‌ای از ورثه شهدا و معلولین نظامی کشور دیدار نمودند.

در این نشست محترم صبری اندر معین انسجام امور شهدا و معلولین نظامی نیز اشتراک داشتند.

ورثه شهدا و معلولین نظامی، نظریات و پیشنهادات خویش را در رابطه به پرداخت حقوق شان، توجه حکومت به آنان، افزایش سهولت ها و امکانت در زندگی روزمره شان، با رهبری وزارت شریک ساختند.

آقای آریوبی شهدا و معلولین سکتور نظامی کشور را قهرمانان خطاب نموده افزودند، نه تنها این که قربانی آنان هیچ‌گاهی فراموش شدنی نیست؛ بلکه نام شان در دل تاریخ با خط زرین حک شده است که برای نسل های بعدی الگوی از شجاعت و دفاع از میهن می‌باشند.

آقای آریوبی علاوه نمود، که رییس جمهور هم برای این قشر قهرمان توجه خاصی دارد و جهت رسیدگی بهتر به نیازمندی‌های آنان معینیت انسجام امور شهدا و معلولین نظامی را ایجاد نمودند که محترم صبری اندر به حیث معین آن تعیین شد.

آقای آریوبی تعهد نمود که رسیدگی به نیازها و مشکلات آنان از اولویت های ما می‌باشد که در این راستا از هیچ نوع تلاش دریغ نخواهیم ورزید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۱ - ۸:۵۳
Background image

به (۱۵۰) تن افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت از خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت و رسیدگی به نیازهای اولیه آنان، به همکاری شماری از گردشگران خارجی برای (۱۵۰) تن ایتام، خانم های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۴:۰
Background image

به (۵۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت کاپیسا کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کاپیسا به همکاری یک موسسه خیریه، به (۵۰۰) تن از ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت کمک های را که شامل شش قلم مواد خوراکی می شد، په گونۀ شفاف و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۳:۵۷
Background image

به منظور حمایت اقتصادی به صدها خانوادۀ مستحق در ولایت سرپل مساعدت توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سرپل با همکاری مؤسسه حمایت اطفال، برای صدها خانواده شهداء و افراد دارای معلولیت، در راستای تقویت خودکفایی اقتصادی مبلغ بیشتر از (۴) میلیون و (۶) هزار. . .

BACK TO NEWS