سرپرست وزیر امور شهدا و معلولین با نمایندگان ورثه شهدا و معلولین نظامی زون مشرقی دیدار نمود

sadiq_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۱۰ - ۸:۲۴
d

سرپرست وزیر امور شهدا و معلولین با نمایندگان ورثه شهدا و معلولین نظامی زون مشرقی دیدار نمود

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزیر امور شهدا و معلولین امروز دوشنبه ۹ حمل، با نمایندگان فامیل‌های شهدا و معلولین نظامی ولایت های ننگرهار، نورستان، لغمان و کنر دیدار کرد و مشکلات و خواست های آنان را استماع نمودند. در این نشست جمیله نورستانی معاون حمایوی و عرضه خدمات، روسای منابع بشری و تفتیش داخلی وزارت نیز حضور داشتند.

در نخست محترم رحیم‌الله رحیمی رئیس نهاد معلولین نظامی صحبت کرده و خاطر نشان نمودند، با وجود همه مشکلات که دامن‌گیر اقشار مختلف جامعه می‌باشد ورثه شهدا و معلولین خصوصاً بخش نظامی نیز از آن مبرا نیستند. آقای رحیمی خواهان رسیدگی به مشکلات عرضه خدمات، استخدام، توزیع تذکره برقی، پرداخت به موقع حقوق سال ۱۴۰۰، تسریع روند تدقیق و بررسی اسناد و تحصیلات عالی ورثه شهدا و معلولین نظامی ولایات مشرقی کشور شده و پیشنهاد بر این نمودند که مطابق قانون و روند بررسی و تدقیق اسناد، حقوق و امتیازات شان پرداخت گردد.

متعاقباً نمایندگان معلولین و شهدای نظامی ولایت های ننگرهار، کنر، نورستان و لغمان صحبت نموده و ضمن اعلان حمایت شان از پروسه های سیستم سازی، شفافیت و اصلاحت در وزارت امور شهدا و معلولین، خواهان رسیدگی هرچه زودتر به نیازمندی ها و پرداخت حقوق شان در پرتو قانون شدند.

سپس محترم جمیله نورستانی معاون حمایوی و عرضه خدمات، محمد آصف سهاک رئیس منابع بشری و گل احمد عثمانی رییس تفتیش وزارت صحبت نموده و به نوبه شان به سوالات و خواست های این نمایندگان جواب های قناعت بخش در راستای پرداخت حقوق، استخدام، تدقیق و بررسی اسناد، تحصیلات و مبارزه با فساد با آنان ارایه نمودند.

در اخیر پوهنمل فاروقی با جمع بندی همه دیدگاه، خواست ها و مشکلات نمایندگان مذکور صحبت نموده و از شریف آوری و حمایت آنان از روند اصلاحات و سیستم سازی وزارت ابراز امتنان کرده گفتند: بر اسای فیصله هیئت رهبری، حقوق سال ۱۴۰۰ ورثه شهدا و معلولین نظامی به گونه یک‌بارگی در شروع سال پرداخت می‌شود و حقوق سال های باقی مانده آنان نیز پس از تکمیل شدن کار کمیسیون تدقیق و بررسی اسناد حواله خواهد شد.

آقای فاروقی خاطر نشان نمود که، به همه خواست ها، مشکلات و پیشنهادات ذکر شده شما با همآهنگی بخش های مربوطه وزارت رسیدگی جدی صورت می‌گیرد تا بتوانیم زمینه های بهتر و موثر تری را جهت بهتر شدن زندگی شما در مطابق به استراتیژی ملی معلولیت جستجو نماییم.

آقای فاروقی تعهد نمود که، با صداقت کامل، امانت داری و اخلاص برای قربانیان جنگ جهت بدست آوردن حقوق و امتیازات آنان مبارزه نموده و سعی و تلاش خود را در راستای رسیدن به خواست ها، مشکلات و پیشنهادات آنان ادامه می‌دهیم.

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۳:۳۷
Background image

فعالیت ها و کارکردهای ریاست امور شهداء و معلولین ولایت نیمروز مورد بررسی همه جانبه قرار گرفت

هیئت ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی  را که محترم محمد یاسین ادیب و محترم امید رحمانی کارمندان آن ریاست همراهی می. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۹:۲۴
Background image

امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه خیریه (ZFA)

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای خودکفایی اقتصادی خانواده های ایتام و افراد دارای معلولیت، تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی (۴۹) هزار و (۷۰۰) دالر با مؤسسه خیریه (ZFA) امضاء نمود، که بر. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۵:۳
Background image

رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت هرات به کارمندان رسماً معرفی گردید

بر اساس حکم مقام عالی ریاست ‌الوزراء امارت اسلامی افغانستان و به پیشنهاد و لزوم مقام محترم وزارت امور شهداء و معلولین، محترم مولوی میر احمد منیر به‌ عنوان رئیس جدید ریاست امور شهداء و. . .

BACK TO NEWS