روی عملی شدن پلان عمل ابراز نظر و اقدامات جریان دارد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۲۰ - ۱۵:۱۷
mmd

روی عملی شدن پلان عمل ابراز نظر و اقدامات جریان دارد

معاونیت امور تخنیکی وزارت دولت در امور شهدا و معلولین با نمایندگان ۸ اداره حکومتی تدویر جلسه نمود.
این نشست که به رهبری محترم جمیله نورستانی معاون امور تخنیکی وزارت متذکره دایر گردیده بود، بحث روی برسی پلان عمل و امضاء تفاهم نامه بین‌الوزارتی صورت گرفت.
محترم نورستانی در قسمت نقش و تاثیر همکاری ادارات با ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت تذکر داده افزودند: از میان ۳۳ اداره تنها ۲۵ اداره با ما در این مورد تفاهم امضاء نموده اند که ۸ اداره محترم دیگر نیز خواهانیم تا در این مسوولیت ما را همکاری نموده و تفاهم نامه شان را به امضاء برسانند.
در اخیر خانم نورستانی بعد از استعمای نظریات نمایندگان ادارات مربوطه، نقل تفاهم نامه ها را جهت ابراز نظر گسیل نمودند.

 

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

برگزاری جلسۀ اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کندز

به منظور بهبود روند کاری جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی نقیب الله سنان رئیس امور شهداء و معلولین ولایت کندز با حضور تمامی کارمندان بخش های مربوطه تدویر یافت.

محترم مولوی نقیب الله. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۶
Background image

جلسۀ اداری در ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

به منظور تأمین هماهنگی بیشتر و بهبود ارایه خدمات، جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تدویر یافت که در آن آمرین و کارمندان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۸:۳۶
Background image

جلسه اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان برگزار گردید

جلسۀ اداری تحت ریاست محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان با اشتراک کارمندان

بخش های مربوطۀ آن رياست تدویر یافت.

در این جلسه محترم علی خان احمدی پیرامون چگونگی. . .

BACK TO NEWS