رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهدا و معلولین در رأس یک هیئت با صلاحیت کارکردها و عرضۀ خدمات ریاست مربوط به این وزارت در ولایت بدخشان را مورد تحقیق و بررسی قرار داد

nasrat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۳۱ - ۱۳:۰
mmd

مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری که در رأس این هیئت باصلاحیت قراردارد در جریان تحقیق و بررسی به مسؤلین و کارمندان آن ریاست هدایت داد تا در راستای مصرف به موقع و شفاف بودجه توجه جدی به خرچ داده تا یتیمان و معلولین از سهولت ها در دریافت حقوق و امتیازات شان بهره مند شوند.

رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهدا و معلولین حین بررسی از کارکرد و فعالیت های ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بدخشان در رابطه به رساندن حقوق و امتیازات یتیمان به طور سالم از سوی وکلای شان با رئیس آن ریاست گفتگو نموده و در این راستا اطمینان کامل حاصل گردید.

 موصوف همچنان به منظور عرضه خدمات بهتر به ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت رهنمودهای لازم ارائه نموده از کارمندان آن ریاست خواست تا با مراجعین برخود نیک داشته باشند.

هیئت متذکره به منظور چگونگی ارائه خدمات ارزنده به ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت ابتدا اسناد تثبیت شده یتیمان و معلولین را مورد تحقیق و بررسی قرار داده و به منظور حصول اطمینان و ایجاد شفافیت با برخی از افراد متذکره از نزدیک ملاقات نمود.

 هیئت متذکره قبلاً فعالیت های ریاست های مربوط وزارت امور شهدا و معلولین در ولایات بامیان، بغلان، سمنگان، بلخ، جوزجان، سرپل، کندز و تخار را مورد تحقیق و بررسی همه جانبه قرار داده اند که هدف کلی این تحقیق و بررسی چگونگی روند مصرف شفاف و به موقع بودجه، حصول اطمینان از چگونگی پرداخت حقوق یتیمان از سوی وکلای مربوط شان، چگونگی عرضه خدمات و حصول اطمینان از موجودیت شفافیت در روند تثبیت یتیمان و افراد دارای معلولیت می باشند.

قابل ذکر است در ترکیب هیئت متذکره مولوی احسان الله حقانی رئیس تفتیش داخلی، مولوی عبدالنافع منتفع رئیس امور معلولین و همچنان نمایندۀ ریاست نظارت و ارزیابی بوده که در رأس این هیئت مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهدا و معلولین قرار دارد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۹ - ۸:۳۸
Background image

به (۵۰) تن معلول مستحق در ولایت نیمروز ویلچر توزیع گردید

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت نیمروز به همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۵۰) تن از معلول مستحق ویلچر توزیع نمود، همچنان به هر مستحق یک اندازه مساعدت نقدی نیز به عنوان کرایه موتر داده شد.

. . .
شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۸ - ۹:۲۴
Background image

آغاز بررسی اجراآت و فعالیت های ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کاپیسا

هیئت مؤظف وزارت امور شهدا و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی این وزارت را که محترم محمد یاسین ادیب و محترم علي جان محمدی کارمندان آن ریاست همراهی می نمود. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۶ - ۹:۹
Background image

اجراآت و امور دعوت و ارشاد در ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بادغیس مورد ارزیابی قرار گرفت

هیئت وزارت امور شهدا و معلولین تحت سرپرستی محترم حافظ محمد اقبال آمر دعوت و ارشاد این وزارت را که محترم مولوی علی احمد مدرس و محترم مولوی نورمحمد کارمند ریاست مربوطه همراهی می نمود،. . .

BACK TO NEWS