رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهدا و معلولین در رأس یک هیئت با صلاحیت ریاست مربوط این وزارت در ولایت پنجشیر را مورد تحقیق و بررسی همه جانبه قرار دادند

nasrat_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۸ - ۱۵:۳۶
mmd

مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهدا و معلولین در رأس یک هیئت که در ترکیب آن مولوی احسان الله حقانی رئیس تفتیش داخلی، حافظ عبدالکریم آمر تثبیت معلولین و نماینده ریاست نظارت و ارزیابی قرار دارند روند کاری ریاست شهدا و معلولین ولایت پنجشیر را مورد تحقیق و بررسی همه جانبه قرار دادند.

مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهدا و معلولین ضمن بازدید از روند کاری آن ریاست هدایات لازم را به منظور ثبت و تثبیت یتیمان و افراد دارای معلولیت طبق قانون و طرزالعمل وزارت امور شهدا و معلولین ارائه نمود.

هیئت با صلاحیت وزارت امور شهدا و معلولین، اسناد برخی یتیمان و افراد دارای معلولیت در این ریاست را مورد تفتیش و بررسی قرار داده به منظور اطمینان بیشتر از موجودیت شفافیت در روند تثبیت با برخی از یتیمان و افراد دارای معلولیت نیز دیدار نموده و پرسش های لازم را در این مورد مطرح نمودند.

هیئت متذکره به منظور حل چالش های موجود در ریاست امور شهدا و معلولین ولایت پنجشیر با والی آن ولایت نیز ملاقات نمود. مولوی کلیم الله افغان در این ملاقات مشکلات و چالش های فرا راه ریاست شهدا و معلولین آن ولایت را با الحاج مولوی محمد محسن هاشمی والی ولایت پنجشیر در میان گذاشته و خواهان همکاری لازم در این زمینه شد.

در عین حال الحاج مولوی محمد محسن هاشمی والی ولایت پنجشیر وعده سپرد که به مشکلات و چالش های این ریاست رسیدگی همه جانبه صورت خواهند گرفت.

قرار است هیئت متذکره روند کاری ریاست های امور شهدا و معلولین ولایات کاپیسا و پروان را نیز مورد تحقیق و بررسی همهم جانبه قرار دهند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۹:۳
Background image

رئیس امور شهدا و معلولین ولایت تخار با رئیس مستوفیت آن ولایت ملاقات نمود

محترم قاری شمس الامین زهیر رئیس امور شهدا و معلولین ولایت تخار به‌ منظور تسریع و تسهیل در روند پرداخت مساعدت‌های نقدی ماهانه به ایتام، خانم های بیوه و معلولین، با محترم مولوی محمد رفیق. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۹:۱
Background image

توزیع کمک های مواد غذایی برای (۱۰۰) تن افراد مستحق در ولایت کابل

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کابل به منظور رفع نیاز های اساسی ایتام، خانم های بیوه و معلولین با هماهنگی مؤسسه خیریه (YAAR) برای (۱۰۰) تن از افراد مستحق ولایت کابل، کمک های را که شامل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۹:۳
Background image

به (۲۷) تن ایتام مستحق در ولایت بغلان مساعدت های نقدی توزیع گردید

ریاست شهدا و معلولین ولایت بغلان برای (۲۷) تن ایتام مستحق، کمک‌های نقدی توزیع نمود.

در هنگام توزیع این کمک‌ ها، محترم مولوی احسان‌الله عابد رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بغلان با. . .

BACK TO NEWS