رئیس امور شهدا و معلولین ولایت فاریاب با رئیس عمومی کمیتۀ ناروی برای افغانستان ملاقات نمود

nasrat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۵ - ۱۱:۲۰
 mmd

محترم الحاج داملا محمد نادر خالد رئیس امور شهدا و معلولین ولایت فاریاب، تاریه مگنوسن واتردال رئیس عمومی کمیتۀ ناروی برای افغانستان را در دفتر کاری اش ملاقات نمود.

در این ملاقات محترم الحاج داملا محمد نادر خالد، مشکلات و چالش های فرا راه ایتام، خانم های بیوه و معلولین آن ولایت را با رئیس عمومی کمیته ناروی شریک نموده و از وی خواست تا در راستای فراهم نمودن زمینۀ آموزش، اشتغال زایی به ایتام و همچنان انتقال معلولین به منظور تداوی به خارج از کشور با این ریاست همکاری نمایند.

در عین حال رئیس عمومی کمیتۀ ناروی نیز پيرامون فعالیت ها و کارکردهای خویش در قسمت ارایه خدمات برای متضررین جنگ ها و بیجا شده گان معلومات ارایه نموده و در راستای حل مشکلات ایتام، خانم های بیوه و معلولین وعده همکاری همه جانبه نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۹:۱۵
Background image

توزیع کمک های مواد غذایی برای (۴۵۰) تن ایتام مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از خانواده‌های شهداء، رسیدگی درست به نیازهای روزمره آنان و فراهم‌سازی زمینه زندگی بهتر برای قشرهای آسیب‌پذیر جامعه، با همکاری مؤسسه بین المللی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۲۷
Background image

رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهداء و معلولین با رئیس عواید شاروالی ملاقات کرد

محترم مولوی کلیم‌الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهداء و معلولین، با محترم مفتی شرافت رئیس عواید شاروالی ملاقات نمود که در جریان این دیدار، محترم مولوی محمد امین درویش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۰:۴۶
Background image

امضای تفاهمنامهٔ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه بین‌المللی (HHRD)

وزارت امور شهداء و معلولین، به‌ منظور حمایت و رسیدگی به نیازمندی های خانوادهای شهداء و افراد دارای معلولیت، تفاهمنامهٔ همکاری را با مؤسسه خیریه (HHRD) به ارزش مجموعی بیش از یک میلیون و. . .

BACK TO NEWS