رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بلخ با ورثۀ شهدا و معلولین در ولسوالی البرز آن ولایت ملاقات نمود

nasrat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۹ - ۱۳:۱۸
mmd

محترم مولوی جان محمد حکمت رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بلخ در این ملاقات پیرامون کمک های نقدی ماهانه به ایتام، زنان بیوه و معلولین صحبت نموده افزود: الحمدلله وزارت امور شهدا و معلولین تا اکنون برای ورثۀ شهدا و معلولین مطابق طرزالعمل این وزارت بدون هر گونه تبعیض مساعدت های ماهانه نقدی را پرداخت نموده است.

در عین حال ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بلخ در هماهنگی با یک مؤسسۀ خیریه برای (۲۰۰) خانواده ایتام، زنان بیوه، معلولین و افراد نیازمند لوازم حفظ الصحه نیز توزیع نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۷ - ۹:۴۹
Background image

به سیصد (۳۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت ننگرهار بسته های مواد خوراکی توزیع گردید

در ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار ریاست امور شهداء و معلولین آن ولایت به همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۳۰۰) تن ایتام مستحق بسته های مواد خوراکی توزیع نمود، کمک های متذکره شامل آرد،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۹:۳۰
Background image

توزیع بسته های مواد خوراکی به (۵۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت لغمان

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت لغمان به منظور حمایت از ورثۀ شهداء، به همکاری مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۵۰۰) تن ایتام مستحق کمک های را که شامل آرد، روغن، برنج، سایر مواد خوراکی و همچنان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۰:۴۶
Background image

دیدار محترم ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی ریاست الوزراء با معین وزارت امور شهداء و معلولین

محترم ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی ریاست‌الوزراء، با محترم شیخ‌ صاحب عبدالحکیم حقانی معین وزارت امور شهداء و معلولین، در دفتر کاری اش ملاقات نمود، در این دیدار محترم مولوی سردار. . .

BACK TO NEWS