رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان با مسؤل سیاسی دفتر یوناما در آن ولایت دیدار نمود

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۷/۲۴ - ۱۰:۱۲
mmd

محترم شاه ولی احمدی رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان با سارادیمول مسؤل سیاسی دفتر یوناما در آن ولایت ملاقات نمود، طی این ملاقات پیرامون ادامه کمک های بشر دوستانه و  حمایت از آسیب دیدگان صحبت بعمل آمد.

رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان کمک های بشری مؤسسات و نهادهای خیریه ملی و بین المللی را در راستای حمایت ایتام، خانم های بیوه و معلولین مهم و ضروری عنوان نموده گفت: این ریاست سعی می نماید که مساعدت های بیشتری از مؤسسات و نهادهای خیریه به این قشر نیازمند فراهم نمایند تا به مشکلات اقتصادی آنها به گونۀ درست رسیدگی صورت گیرد.

در عین حال مسؤل سیاسی یوناما در آن ولایت در راستای حمایت از قشر آسیب دیده ایتام، خانم های بیوه و معلولین وعده همکاری نمود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۹:۲۸
Background image

هیئت وزارت امور شهدا و معلولین از روند کاری ریاست مربوطۀ این وزارت در ولایت کنر ارزیابی بعمل آورد

هیئت وزارت امور شهدا و معلولین تحت سرپرستی محترم مفتي عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد را که محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان و محترم مولوی محمد امین درویش رئیس مالی و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۹:۲۰
Background image

ارزیابی همه جانبه از روند کاری ریاست امور شهدا و معلولین لغمان

هیئت وزارت امور شهدا و معلولین به سرپرستی محترم مفتي عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد را که محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان و محترم مولوی محمد امین درویش رئیس مالی و حسابی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۹:۱۱
Background image

به (۵۰۰) تن افراد نیازمند در وزارت امور شهدا و معلولین بسته های مواد خوراکی توزیع گردید

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور حمایت از ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت به همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۵۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه، معلولین و افراد نیازمند کمک های را که شامل شش (۶. . .

BACK TO NEWS