رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان با مسؤل دفتر هماهنگ کنندۀ امور بشر دوستانه ملل متحد (اوچا) در آن ولایت ملاقات نمود

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۸ - ۱۲:۲۵

محترم شاه ولی احمدی رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان با مسؤل دفتر هماهنگ کننده امور بشر دوستانۀ ملل متحد (اوچا) ملاقات نمود، در این ملاقات پیرامون چگونگی رسانیدن سهمیه ۲۵ درصدی مساعدت ها از سوی مؤسسات و نهاد های خیریه به ایتام، خانم های بیوه و معلولین صحبت بعمل آمده و از مسؤل دفتر اوچا در آن ولايت خواست تا در راستای تطبیق آن گام های عملی بردارند.

در عین حال مسؤل دفتر متذکره نیز اطمینان داد که موضوع تخصیص سهمیه ۲۵ درصدی مساعدت ها به قشر نیازمند ایتام، خانم های بیوه و معلولین را با نمایندگان مؤسسات و نهاد های کمک رسان ملی و بین المللی شریک خواهند نمود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۸:۳۶
Background image

جلسه اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان برگزار گردید

جلسۀ اداری تحت ریاست محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان با اشتراک کارمندان

بخش های مربوطۀ آن رياست تدویر یافت.

در این جلسه محترم علی خان احمدی پیرامون چگونگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۰:۱۱
Background image

جلسۀ اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پنجشیر برگزار گردید

به منظور بهبود روند کاری و ارایه خدمات بهتر به خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت جلسه تحت ریاست محترم قاری عنایت الله مولوی زاده رئیس امور شهداء و معلولین ولایت پنجشیر تدویر یافت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۹:۵۹
Background image

توزیع کمک ها به (۳۰) تن از افراد دارای معلولیت در ولایت سمنگان

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سمنگان به هماهنگی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث برای (۳۰) تن از افراد معلول مستحق کمک های را که شامل مواد غذایی و لوازم آشپزخانه می شد، به گونۀ شفاف و. . .

BACK TO NEWS