دوصد (۲۰۰) تن ایتام، زنان بیوه و افراد دارای معلولیت کمک های غذائی را در ولایت کابل دریافت نمودند

nasrat_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۸ - ۱۵:۱۴
mmd

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کابل در هماهنگی با بنیاد خیریه نصیر برای (۲۰۰) تن ایتام، زنان بیوه و افراد دارای معلولیت مستحق هفت (۷) قلم مواد غذایی که شامل آرد، روغن، برنج، بوره، لوبیا، نمک و چای می شد را در ولسوالی موسهی این ولایت توزیع نمودند.

قابل ذکر است که حین توزیع مساعدت های متذکره محترم ملا مطیع الله ابوالمختار آمر نظارت از تطبیق پروژه های انکشافی وزارت امور شهدا و معلولین، مسؤلین ریاست امورشهدا و معلولین ولایت کابل و کارمندان بنیاد خیریه متذکره حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۰:۳۲
Background image

جلسه اداری در ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

جلسۀ اداری به ریاست محترم مولوی محمد موسی صدیقی، رئیس امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید که در آن آمرین و کارمندان بخش‌های مربوطه اشتراک داشتند.

در این جلسه، پیرامون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۰:۲۹
Background image

سفر محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت بادغیس

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین را که محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد، محترم مولوی محمد امین درویش رئیس مالی و حسابی، محترم ملا ابراهیم شاه خلیل آمر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۸:۵۸
Background image

به (۱۰۰) تن از افراد معلول مستحق در ولایت پنجشیر ویلچر توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پنجشېر به همکاری مؤسسه (HHRD) به (۱۰۰) تن از افراد معلول مستحق ویلچر توزیع نمودند.

محترم قاری عنایت الله مولوی زاده رئیس امور شهداء و معلولین ولایت. . .

BACK TO NEWS