جلسۀ اداری در مرکز حمایوی ورثۀ شهدا و معلولین برگزار گردید

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۷ - ۹:۱۷
mmd

جلسۀ اداری به منظور انسجام بهتر امور، تحت ریاست محترم مولوی احسان الله حقانی رئیس مرکز حمایوی ورثۀ شهدا و معلولین برگزار گردید که در آن تمامی آمرین و کارمندان بخش های مربوطه اشتراک ورزیده بودند.

در این جلسه محترم مولوی احسان الله حقانی بر اهمیت ارایه خدمات معیاری و شایسته به ایتام و افراد دارای معلولیت که در این مرکز مصروف فرا گیری آموزش های فنی و حرفوی در رشته های مختلف هستند، تأکید ورزید و از تمام کارمندان خواست تا رضایت خداوند متعال را در صدر اولویت ‌های خویش قرار دهند و در انجام وظایف محوله با اخلاص، همکاری متقابل و رعایت سلسله مراتب اداری عمل نمایند.

همچنان در این جلسه چالش‌ها و مشکلات موجود در مرکز حمایوی ورثۀ شهدا و معلولین نیز مورد بررسی قرار گرفت و تصامیم لازم جهت رسیدگی به آن‌ ها اتخاذ گردید.

قابل ذکر است که مرکز حمایوی ورثۀ شهدا و معلولین با راه‌ اندازی برنامه‌های فنی و حرفوی در نه (۹) بخش مختلف، زمینه آموزش مسلکی را برای ایتام و افراد دارای معلولیت فراهم کرده است، هدف از این برنامه ‌ها، توانمندسازی اقتصادی و کمک به خودکفایی آنان می‌باشد. این مرکز سالانه در دو دوره آموزشی، صدها تن ایتام و معلولین را آموزش داده، ابزار و وسایل مورد نیاز حرفه شان را در اختیار آنان قرار می دهند، تا آنان بتوانند با استفاده از مهارت ‌های شان صاحب کسب و کار شوند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱ - ۹:۲۰
Background image

رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان با مسؤلین مؤسسه مطالعات استراتژیک و پالیسی افغانستان ملاقات نمود

محترم علی‌خان احمدی رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان، به هدف فراهم‌ سازی زمینه خودکفایی اقتصادی برای خانواده های شهدا و افراد دارای معلولیت، با مسؤلین مؤسسه مطالعات استراتژیک و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱ - ۹:۱۸
Background image

محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین وزارت امور شهدا و معلولین، به منظور بررسی اجراآت و فعالیت‌های ریاست امور شهدا و معلولین به ولایت خوست سفر نمود

محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین وزارت امور شهدا و معلولین را که محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد، محترم مفتی فیصل خاموش رئیس اطلاعات و ارتباط عامه و محترم مولوی امان الله. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳۱ - ۱۴:۴۸
Background image

به تعداد (۴۲۵) تن ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت در وزارت امور شهدا و معلولین بسته های مواد خوراکی دریافت نمود

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور حمایت از ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت به همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۴۲۵) تن ایتام، خانم های بیوه، معلولین و افراد نیازمند کمک های را که شامل شش (۶. . .

BACK TO NEWS