جلسۀ اداری در ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین تدویر یافت

asad_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۹:۴۰

جلسۀ اداری به منظور بهبود انسجام و هماهنگی بهتر امور، تحت ریاست محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید، در این جلسه آمرین و کارمندان بخش‌های مربوطه اشتراک ورزیده بودند.

محترم مولوی محمد موسی صدیقی در این جلسه پیرامون نحوه تدویر ورکشاپ آموزشی برای (۵۰) تن از کارمندان وزارت در بخش های مالی و اداری، پروپوزل نویسی، مراسلات اداری و بخش نظارت و ارزیابی، همچنان تکمیل فورم های ارزیابی کارکنان این وزارت، ضمن بررسی برخی موضوعات تعقیبی جلسات قبلی، دربارهٔ چند مطلب مهم دیگر نیز صحبت کردند.

طی این جلسه اشتراک ‌کنندگان نیز به منظور بهبود روند کاری نظریات و پیشنهادات خویش را مطرح کردند و از سوی محترم مولوی محمد موسی صدیقی در زمینه راهنمایی های لازم صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۹:۴۳
Background image

تدویر جلسۀ اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان

جلسۀ اداری تحت ریاست محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان برگزار گردید، که در آن کارمندان بخش های مربوطه ریاست حضور داشتند.

در این جلسه، محترم علی ‌خان احمدی ضمن. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۹:۴۰
Background image

جلسۀ اداری در ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین تدویر یافت

جلسۀ اداری به منظور بهبود انسجام و هماهنگی بهتر امور، تحت ریاست محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید، در این جلسه آمرین و کارمندان بخش. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۹:۱۸
Background image

توزیع کمک های زمستانی به صدها تن افراد مستحق در ولایت کنر

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کنر به منظور حمایت از خانواده‌ های شهداء و افراد دارای معلولیت، با همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۴۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین کمک های زمستانی. . .

BACK TO NEWS