جلسۀ اداری در ریاست اطلاعات و ارتباط عامه وزارت امور شهداء و معلولین تدویر یافت

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۴:۵۲
mmd

جلسۀ اداری ریاست اطلاعات و ارتباط عامه وزارت امور شهداء و معلولین تحت ریاست مفتی فیصل خاموش رئیس اطلاعات و ارتباط عامه تدویر یافت که در آن کارمندان بخش های مربوطه اشتراک نموده بودند.

در این جلسه، پیرامون انعکاس بهتر فعالیت ها و کارکردهای وزارت امور شهداء و معلولین در مرکز و ولایات، ایجاد هماهنگی و همکاری بیشتر میان بخش‌های مربوطه، همچنان پاسخ‌گویی به‌موقع به تماس‌های خانواده‌های ایتام و معلولین از طریق کال‌ سنتر و سایر موضوعات مرتبط بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

کارمندان این ریاست به‌منظور بهبود بیشتر پوشش نشراتی، نظریات و پیشنهادات خویش را شریک نمودند.

در پایان  مفتی فیصل خاموش رئیس اطلاعات و روابط عامه نظریات و پیشنهادات کارمندان را استماع نموده و به‌منظور تنظیم بهتر امور، هماهنگی بیشتر و پیشرفت در فعالیت‌های ریاست، هدایات لازم ارائه کردند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۵:۳
Background image

رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت هرات به کارمندان رسماً معرفی گردید

بر اساس حکم مقام عالی ریاست ‌الوزراء امارت اسلامی افغانستان و به پیشنهاد و لزوم مقام محترم وزارت امور شهداء و معلولین، محترم مولوی میر احمد منیر به‌ عنوان رئیس جدید ریاست امور شهداء و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۵:۰
Background image

رئیس امور شهداء و معلولین ولایت باغیس به ولسوالی‌های بالامرغاب و غورماچ سفر کرد

محترم مولوی عبدالحق حقانی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت باغیس به منظور بررسی وضعیت خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت و جویای احوال آنان به ولسوالی های بالا مرغاب و غورماچ آن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۹:۲۴
Background image

رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت نیمروز به کارمندان رسماً معرفی گردید

بر اساس حکم مقام عالی ریاست ‌الوزراء امارت اسلامی افغانستان و به پیشنهاد و لزوم مقام محترم وزارت امور شهداء و معلولین، محترم قاری عبدالسلام به‌ عنوان رئیس جدید ریاست امور شهداء و. . .

BACK TO NEWS