جلسه برسی نظریات و نهایی سازی پلان عمل همآهنگی بینالوزارتی امور شهدا و معلولین برگزار گردید

جلسه برسی نظریات و نهایی سازی پلان عمل همآهنگی بینالوزارتی امور شهدا و معلولین برگزار گردید
وزارت دولت در امور شهدا و معلولین جهت طلب نظریات و چگونهگی پیشرفت پلان عمل برای ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت، با اعضای کمیته دارالانشاء شورای وزیران تدویر جلسه نمود.
در ابتداء این جلسه محترم نصرالله ارسلایی رئیس دارالانشاء شورای وزیران خاطر نشان نمود تا هرچه عاجل تر کمیته ها بخاطر هماهنگی بیشتر با ادارات ایجاد گردد تا کار روی پلان عمل افزایش یابد و برای اعضای ادارات هدایت سپردند تا نظریات خود را جهت عملی شدن این پلان و پر نمودن خلا ها که افراد دارای معلولیت و ورثه شهدا با آن مواجه اند اقدام نمایند.
وی گفت: نشست امروز ما خاطر نشان آن است تا کمیته فعلی گسترش یابد و پلان عمل به معنی واقعی آن عملی شود.
سپس محترم جمیله نورستانی معاون تخنیکی وزارت دولت در امور شهدا و معلولین و همچنان سکرتر کمیته پلان عمل، در لابلای سخنان شان از پیشرفت و همآهنگی اهداف، پلان و کارهای کمیته یاد آور شدند، همچنان آنعده از ادارات که تفاهم نامه در این راستا امضا نموده اند یاد آور شد و برای آن ادارات که تا کنون در برنامه عمل تفاهم امضا نکردند و یاهم در این زمینه گزارش خود را ارایه ننموده اند، خواست که در جلسات بعدی حضور یافته و با این کمیته همکار و همآهنگ باشند.
در اخیر با جمع بندی و گرفتن نظریات اعضای کمیته پلان عمل، فیصله بر آن شد، اداراتی که تا کنان این تفاهم نامه را به امضاء نرسانیده اند تا یک هفته دیگر وقت دارند که تفاهم نامه را امضا نمایند و همچنان برای ادارات همکار یک ماه زمان تعیین شد تا پیشرفت پلان عمل خود را ارایه نمایند.