جلسهٔ اداری به منظور بهبود روند کاری ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بادغیس تدویر یافت

nasrat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۷ - ۱۴:۳۲
mmd

جلسهٔ اداری به منظور ارایه خدمات بهتر به ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت و همچنان بهبود روند کاری، به سرپرستی محترم الحاج مولوی محمد اسماعیل رحمانی رئیس امور شهدا و معلولین و با اشتراک مسؤلین مربوطه این ریاست در ولایت بادغیس برگزار گردید.

در این جلسه محترم مولوی محمد اسماعیل رحمانی رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بادغیس پیرامون چگونگی بهبود روند کاری صحبت همه جانبه نموده و از کارمندان آن ریاست خواست تا امور محوله خویش را مطابق لایحه وظایف با صداقت و اخلاص کامل انجام داده و با مراجعین برخورد نیک داشته باشند.

موصوف همچنان به منظور بهبود اجراآت کاری به کارمندان آن ریاست توصیه های لازم ارایه نمودند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۵:۵۶
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین از خدمات ارزنده مؤسسه بین المللی (HHRD) تقدیر بعمل آورد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به پاس خدمات شایسته به ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت،هماهنگی مؤثر و همکاری دوامدار با این وزارت، به محترم قاری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۵۴
Background image

تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی امضاء گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت اقتصادی از خانواده های ایتام، تفاهمنامۀ همکاری را به ارزش مجموعی (۲۴) هزار و (۴۶۵) دالر با مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی(LRD) امضاء کرد که بر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۹:۱۹
Background image

کارکردها و فعالیت های یکسالۀ ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کندز مورد بررسی قرار گرفت

به منظور بهبود اجراآت و بررسی از چگونگی ارایه خدمات به موقع و شفاف به خانواده های شهداء و معلولین، هیئت وزارت امور شهداء و معلولین تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئيس تفتیش داخلی. . .

BACK TO NEWS