جلسهٔ اداری به منظور بهبود روند کاری ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بادغیس تدویر یافت

nasrat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۷ - ۱۴:۳۲
mmd

جلسهٔ اداری به منظور ارایه خدمات بهتر به ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت و همچنان بهبود روند کاری، به سرپرستی محترم الحاج مولوی محمد اسماعیل رحمانی رئیس امور شهدا و معلولین و با اشتراک مسؤلین مربوطه این ریاست در ولایت بادغیس برگزار گردید.

در این جلسه محترم مولوی محمد اسماعیل رحمانی رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بادغیس پیرامون چگونگی بهبود روند کاری صحبت همه جانبه نموده و از کارمندان آن ریاست خواست تا امور محوله خویش را مطابق لایحه وظایف با صداقت و اخلاص کامل انجام داده و با مراجعین برخورد نیک داشته باشند.

موصوف همچنان به منظور بهبود اجراآت کاری به کارمندان آن ریاست توصیه های لازم ارایه نمودند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۰:۲۴
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت هرات سفر کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین  پس از دیدار با خانواده های شهدای مجرد و افراد دارای معلولیت در ولایات نیمروز، فراه و بادغیس و انجام کمک های نقدی به آنان، امروز. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۰:۱۸
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین از همکاری‌های ارزنده برخی از نمایندگان ادارات امارتی تقدیر بعمل آورد

رهبری وزارت امور شهداء و معلولین، به رئیس تفتیش داخلی لوی ریاست تعقیب و نظارت احکام و فرامین، نمایندگان ریاست عمومی ادارۀ امور و وزارت عدلیه به‌ منظور قدردانی از تلاش‌ها و همکاری‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۰:۴
Background image

روند سروی خانواده های ایتام و افراد دارای معلولیت در ولایت غور آغاز گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت غور روند سروی خانه ‌به ‌خانه ایتام، خانم‌های بیوه و افراد دارای معلولیت را در آن ولایت آغاز کرد.

این روند توسط هیئت ‌های موظف ریاست امور شهداء و. . .

BACK TO NEWS