توزیع ویلچر به صد (۱۰۰) تن افراد معلول مستحق در ولایت فاریاب

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۳۶

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت فاریاب به منظور حمایت از افراد دارای معلولیت و رسیدگی به مشکلات روزمره آنان، به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۱۰۰) تن افراد معلول مستحق ویلچر توزیع نمود، علاوه بر آن به هر مستحق یک اندازه مساعدت نقدی نیز داده شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۵:۳
Background image

رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت هرات به کارمندان رسماً معرفی گردید

بر اساس حکم مقام عالی ریاست ‌الوزراء امارت اسلامی افغانستان و به پیشنهاد و لزوم مقام محترم وزارت امور شهداء و معلولین، محترم مولوی میر احمد منیر به‌ عنوان رئیس جدید ریاست امور شهداء و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۵:۰
Background image

رئیس امور شهداء و معلولین ولایت باغیس به ولسوالی‌های بالامرغاب و غورماچ سفر کرد

محترم مولوی عبدالحق حقانی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت باغیس به منظور بررسی وضعیت خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت و جویای احوال آنان به ولسوالی های بالا مرغاب و غورماچ آن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۹:۲۴
Background image

رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت نیمروز به کارمندان رسماً معرفی گردید

بر اساس حکم مقام عالی ریاست ‌الوزراء امارت اسلامی افغانستان و به پیشنهاد و لزوم مقام محترم وزارت امور شهداء و معلولین، محترم قاری عبدالسلام به‌ عنوان رئیس جدید ریاست امور شهداء و. . .

BACK TO NEWS