توزیع بسته های کمکی به فامیل های متضرر ولایت بلخ

mmd_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۶/۲۷ - ۹:۴۸
۱

فامیل های متضرر جنگ از بسته های کمکی مواد غذایی و غیر غذایی در ولایت بلخ مستفید شدند

وزارت دولت در امور شهداء و معلولین به همکاری موسسه COMAC بیست فامیل شهید و افراد مجروح شده در جنگ را در ولایت بلخ به ارزش 3540 دالر مواد غذایی و لوازم ضروری کمک نمود.

این بسته های مواد غذایی و غیر غذایی شامل آرد، لوبیا، برنج، روغ، دال نخود، چای خشک، صابون، مایع ظرف شویی و... می‌باشد که بعد از سروی و شناسایی دقیق به فامیل های مستحق شهداء و افراد زخمی شده در جنگ های مختلف در ولایت بلخ توزیع گردید.

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳ - ۱۱:۴۹
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ همکاری را به ارزش بیشتر از (۲۰) میلیون افغانی با مؤسسه بین المللی مسلم هندز (MHI) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور فراهم نمودن فرصت های بهتر زندگی به ایتام و حمایت اقتصادی آنان، تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی (۲۰) میلیون، (۳۶۱) هزار و (۷۰۵) افغانی با مؤسسه بین المللی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۵:۵۶
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین از خدمات ارزنده مؤسسه بین المللی (HHRD) تقدیر بعمل آورد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به پاس خدمات شایسته به ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت،هماهنگی مؤثر و همکاری دوامدار با این وزارت، به محترم قاری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۵۴
Background image

تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی امضاء گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت اقتصادی از خانواده های ایتام، تفاهمنامۀ همکاری را به ارزش مجموعی (۲۴) هزار و (۴۶۵) دالر با مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی(LRD) امضاء کرد که بر. . .

BACK TO NEWS