بیست و چهار (۲۴) تن از کارمندان ولایتی وزارت امور شهدا و معلولین، بعد از تکمیل نمودن دورۀ آموزشی سیستم جدید الکترونیکی، تصدیقنامه ها را دریافت نمودند

nasrat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۳ - ۱۲:۳
mmd

در برنامه که به همین منظور در وزارت امور شهدا و معلولین تدویر یافته بود در آن محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین امور شهدا و معلولین، محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری، محترم قاری شاه محمد دوست رئیس دفتر وزارت، محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس منابع بشری، محترم الله محمد دوست رئیس دیتابیس و معلومات، محترم مفتی فیصل خاموش رئیس اطلاعات و ارتباط عامه، محترم مولوی احسان الله حقانی رئیس تفتیش داخلی، محترم قاری محمد امین درویش رئیس امور مالی و حسابی، محترم قاری عبدالکریم حلیمی رئیس امور معلولین، محترم مولوی حیات الله میوند مشاور مقام وزارت و برخی از آمرین و کارمندان اشتراک ورزیده بودند.

در این برنامه محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین امور شهدا و معلولین خطاب به اشتراک کننده گان ورکشاپ آموزشی گفت: به شما مسؤلیت ثبت معلومات ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت سپرده شده و بر شما لازم است تا در این پروسه از دقت و احتیاط کامل کار گرفته مسؤلیت سپرده شدۀ خویش را به وجه احسن انجام دهید.

موصوف همچنان علاوه نمود: در روند ثبت معلومات یتیمان، زنان بیوه و افراد دارای معلولیت هیچ گونه فریب، جعل و تزویر قابل بخشش نبوده، معلومات را مطابق طرح و طرزالعمل وزارت امور شهدا و معلولین درج سیستم نموده تا باشد امانت سپرده شده به مستحقین واقعی به شکل درست آن رسانیده شود.

 محترم شیخ صاحب همچنان از اشتراک کننده گان ورکشاپ متذکره خواست تا صورت و سیرت خویش را مطابق شریعت اسلامی عیار نمایند.

در این برنامه محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهدا و معلولین صحبت نموده افزود: وزارت امور شهدا و معلولین در طرزالعمل پرداخت مساعدت های ماهانه و پروسه تثبیت و ثبت نام یتیمان، زنان بیوه و افراد دارای معلولیت تمام جوانب را در نظر گرفته، در طرح این وزارت به اقشار ضعیف توجه خاص مبذول گردیده است و مساعدت های ماهانه به تمام آنها بدون تبعیض پرداخت میگردد.

موصوف همچنان ضمن اظهار قدردانی از ریاست دیتابیس و معلومات به خاطر تدویر ورکشاپ متذکره از اشتراک کننده گان این ورکشاپ خواست تا از تجارب و آموخته های خویش در پیشبرد امور استفاده درست نمایند.

متعاقباً محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس منابع بشری این وزارت پیرامون چگونگی ثبت معلومات در سیستم دیتابیس صحبت نموده افزود: تمام معلومات یتیمان، زنان بیوه و افراد دارای معلولیت باید در سیستم به شکل واقعی و حقیقی آن ثبت گردد، موصوف همچنان از اشتراک کننده گان این ورکشاپ خواست تا وظایف سپرده شدۀ خویش را با ایمانداری و اخلاص کامل انجام دهند، وی همچنان به آنها در پیشبرد امور آرزوی موفقیت نمود.

 محترم مفتی فیصل خاموش رئیس اطلاعات و ارتباط عامه وزارت امور شهدا و معلولین نیز در این برنامه صحبت نموده افزود: وزارت امور شهدا ومعلولین تا اکنون به شمول مرکز و ولایات به تعداد شش صدو سی وهشت هزار و نه صدو پنجاو شش (۶۳۸۹۵۶) تن یتیم، زنان بیوه و افراد دارای معلولیت را ثبت و راجستر نموده است و از آن جمله به تعداد نود و سه هزار (۹۳۰۰۰) تن از معلولین و یتیمان ثبت و راجستر سیستم جدید الکترونیکی گردیده که پنجاه و دو هزار (۵۲۰۰۰) تن آنان معلولین و چهل و یک هزار (۴۱۰۰۰) تن آنان یتیمان می باشند.

قابل یادآوری است که ورکشاپ آموزشی سه روزه تحت عنوان آموزش سیستم جدید الکترونیکی از سوی ریاست دیتابیس و معلومات این وزارت به کارمندان ولایتی راه اندازی شده بود و بیست و چهار (۲۴) تن کارمند از ولایات پکتیا، پکتیکا، کنر، بامیان، پنجشیر، پروان، نورستان و کاپیسا، آموزش های مسلکی سیستم جدید الکترونیکی را فراگرفتند و قرار است این سیستم را در ولایات مربوطه شان تطبیق نمایند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۳:۳۷
Background image

فعالیت ها و کارکردهای ریاست امور شهداء و معلولین ولایت نیمروز مورد بررسی همه جانبه قرار گرفت

هیئت ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی  را که محترم محمد یاسین ادیب و محترم امید رحمانی کارمندان آن ریاست همراهی می. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۹:۲۴
Background image

امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه خیریه (ZFA)

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای خودکفایی اقتصادی خانواده های ایتام و افراد دارای معلولیت، تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی (۴۹) هزار و (۷۰۰) دالر با مؤسسه خیریه (ZFA) امضاء نمود، که بر. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۵:۳
Background image

رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت هرات به کارمندان رسماً معرفی گردید

بر اساس حکم مقام عالی ریاست ‌الوزراء امارت اسلامی افغانستان و به پیشنهاد و لزوم مقام محترم وزارت امور شهداء و معلولین، محترم مولوی میر احمد منیر به‌ عنوان رئیس جدید ریاست امور شهداء و. . .

BACK TO NEWS