به پنجصدو پنجاه (۵۵۰) خانوادۀ شهدا در ولایت ننگرهار مساعدت توزیع گردید

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۲ - ۱۰:۲
mmd

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت ننگرهار به همکاری مؤسسه لیف برای (۵۵۰) خانوادۀ شهدا بسته های کمکی که شامل یازده (۱۱) قلم مواد خوراکی و غیر خوراکی می شد، به گونۀ شفاف و منظم توزیع نمودند.

در جریان توزیع مساعدت ها، محترم محمد صابر ځواک رئیس امور شهدا و معلولین ولایت ننگرهار از فراهم نمودن بیشتر کمک ها به قشر نیازمند ایتام و خانم های بیوه اطمینان داده افزود: ما به منظور ارایه خدمات بهتر به این قشر محروم و نیازمند جامعه موظف شده‌ایم و تمامی تلاش‌های خود را در جهت ارایه خدمات مؤثر به یتیمان، خانم‌های بیوه و معلولین و همچنین جلب کمک‌های بیشتر از موسسات خیریه به به آنان به کار خواهیم گرفت تا این افراد به طور کامل تحت حمایت قرار گیرند."

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۳:۳۷
Background image

فعالیت ها و کارکردهای ریاست امور شهداء و معلولین ولایت نیمروز مورد بررسی همه جانبه قرار گرفت

هیئت ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تحت سرپرستی محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی  را که محترم محمد یاسین ادیب و محترم امید رحمانی کارمندان آن ریاست همراهی می. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۹:۲۴
Background image

امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه خیریه (ZFA)

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای خودکفایی اقتصادی خانواده های ایتام و افراد دارای معلولیت، تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی (۴۹) هزار و (۷۰۰) دالر با مؤسسه خیریه (ZFA) امضاء نمود، که بر. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۵:۳
Background image

رئیس جدید ریاست امور شهداء و معلولین ولایت هرات به کارمندان رسماً معرفی گردید

بر اساس حکم مقام عالی ریاست ‌الوزراء امارت اسلامی افغانستان و به پیشنهاد و لزوم مقام محترم وزارت امور شهداء و معلولین، محترم مولوی میر احمد منیر به‌ عنوان رئیس جدید ریاست امور شهداء و. . .

BACK TO NEWS