به منظور تقویت هماهنگی بیشتر و بهبود روند کاری در ریاست امور کارکنان وزارت امور شهدا و معلولین جلسۀ اداری برگزار گردید

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۳۶

جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان وزارت امور شهدا و معلولین و با حضور آمرین و کارمندان بخش های مربوطه آن ریاست تدویر یافت.

در این جلسه، ابتدا کارمندان، گزارش مفصل از فعالیت‌ها، کارکردها و اجراآت دو هفته اخیر شان را ارائه نمودند. سپس به‌منظور وضوح و شفافیت بیشتر مسئولیت‌ها، موضوع بررسی دقیق لایحه وظایف کارمندان مورد بحث قرار گرفت. در ادامه، محاسبه قدم در فورمه های نهایی و تایید شده خدمت مجاهدین در دوره جهاد از سوی کمیسیون تصفیوی و نیز از چگونگی تحلیل نتایج بررسی اخیر فعالیت‌ها و اجراآت کارمندان مرکزی و ولایتی این وزارت، که چندی قبل انجام شده بود، صحبت بعمل آمد.

همچنان کارمندان هر بخش نظریات و پیشنهادات خود را در راستای انسجام بهتر امور مطرح و در اخیر جلسه، محترم مولوی محمد موسی صدیقی پس از جمع ‌بندی مباحث، توصیه‌های لازم را در راستای بهبود روند کاری و تقویت هماهنگی میان بخش‌های مربوطه ارائه نمودند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۸:۵۴
Background image

برنامۀ نیاز سنجی آموزشی برای کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین راه اندازی گردید

ریاست امور کارکنان وزارت امور شهداء و معلولین برنامۀ نیاز سنجی آموزشی را با هماهنگی انستیتوت خدمات ملکی به کارمندان این وزارت برگزار نمودند.

در برنامه که به همین منظور در تالار عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۸:۵۳
Background image

کارکردها و فعالیت های یکسالۀ ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بلخ مورد بررسی قرار گرفت

به منظور بهبود اجراآت و بررسی از چگونگی ارایه خدمات به موقع و شفاف به خانواده های شهداء و معلولین، هیئت وزارت امور شهداء و معلولین تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئيس تفتیش داخلی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۹:۱۹
Background image

به (۲۰۰) تن ایتام مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین مساعدت توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت از خانواده های شهداء، به همکاری مؤسسه خیریه (ZFA) به (۲۰۰) تن ایتام مستحق کمک های را که شامل (۶) قلم مواد خوراکی‌، (۱۱) قلم قرطاسیه باب و (۵). . .

BACK TO NEWS