به صد (۱۰۰) تن ایتام مستحق در ولایت کندز مساعدت های نقدی توزیع گردید

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۰ - ۱۲:۳۳
mmd

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کندز به همکاری مؤسسه نداء الخیر برای (۱۰۰) تن ایتام مستحق آن ولایت کمک های نقدی توزیع نمود که به هر فرد مستحق مبلغ (۵۰۰۰) افغانی داده شد.

محترم الحاج مولوی نقیب الله سنان رئیس امور شهدا و معلولین ولایت کندز، از کمک های مؤسسه متذکره ابراز قدردانی نموده و از مؤسسات و نهاد های خیریۀ دیگر نیز خواست تا مساعدت های بیشتری را برای قشر نیازمند ایتام، خانم های بیوه و معلولین فراهم نمایند، تا باشد آنان از حمایت های لازم برخوردار شوند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۹:۳۹
Background image

معینان و رؤسای وزارت امور شهداء و معلولین در سیمینار سه روزۀ مسؤلین وزارتخانه ها در ولایت کندهار اشتراک نمودند

در سیمینار سه روزۀ که برای مسؤلین وزارتخانه ها در ولایت کندهار برگزار شده بود، در آن محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی، محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین امور شهداء و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۹:۳۲
Background image

به چهار صد (۴۰۰) تن افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های زمستانی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین با رسیدن فصل زمستان به منظور حمایت ورثۀ شهداء و افراد دارای معلولیت، با هماهنگی یک مؤسسه خیریه به چهارصد (۴۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه، معلولین و افراد بی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۹:۳۱
Background image

امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و بنیاد خیریه نصیر

ریاست ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به منظور حمایت ایتام، با بنیاد خیریه نصیر امضأ نمود که بر اساس آن برای صد (۱۰۰) تن ایتام ولایت کابل کمک های. . .

BACK TO NEWS