به برخی از افراد دارای معلولیت در وزارت امور شهدا و معلولین مساعدت های نقدی توزیع گردید

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۳ - ۹:۱۱
mmd

وزارت امور شهدا و معلولین به برخی از مجاهدین معلول ولایات ننگرهار، لوگر، خوست و کنر که در جریان بیست سال اشغال، دو عضو بدن خویش را از دست داده بود، مساعدت های نقدی انجام دادند.

مساعدت های نقدی متذکره از سوی کمیتۀ مؤظف، که اعضای آن شامل محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئيس امور کارکنان، محترم مولوی شاه ولی مسافر رئیس امور معلولین و محترم مولوی محمد امین درویش رئيس مالی و حسابی می باشد، به معلولین مستحق توزیع گردید.

همچنان اعضای کمیته مشکلات و خواست های افراد دارای معلولیت را از نزدیک استماع و با آنان همدردی و همدلی نمودند.

قابل یادآوری است که پیش از این نیز در ولایات زابل، غزنی، پروان، کاپیسا، هلمند و بادغیس کمک های نقدی مشابهی به معلولین انجام شده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۹:۲۶
Background image

امضای تفاهمنامۀ همکاری به ارزش بیشتر از چهار و نیم میلیون افغانی میان وزارت امور شهداء و معلولین و بنیاد خیریۀ قمر

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت از خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت در روزهای پر فضلیت عید سعید اضحی، تفاهمنامۀ همکاری را به ارزش مجموعی مبلغ (۴) میلیون، (۸۸۴) هزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۹:۲۱
Background image

تکمیل روند سروی ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت در ولایت بامیان

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به منظور شناسایی مستحقین واقعی چهل روز قبل روند سروی خانه‌به‌خانه ایتام، خانم‌های بیوه و افراد دارای معلولیت را در سطح آن ولایت آغاز نموده بود.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۹:۱۹
Background image

امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه نداء الخیر

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت اقتصادی خانواده های ایتام، تفاهمنامۀ همکاری را به ارزش مجموعی (۲۵۲) هزار دالر با مؤسسه نداء الخیر امضاء نمودند که بر اساس آن برای (۱۰۰۰) تن از. . .

BACK TO NEWS