امضای تفاهمنامۀ همکاری میان ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بامیان و مؤسسه تحصیلات عالی بامیکا

asad_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۳ - ۱۰:۲۴
mmd

محترم علی خان احمدی رئیس امور شهدا و معلولین بامیان تفاهمنامۀ همکاری را با محترم قدرت الله رها رئیس مؤسسه تحصیلات عالی بامیکا امضا نمود، بر اساس این تفاهم‌نامه، زمینۀ تحصیلات عالی با تخفیف مناسب برای برخی از ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت در ولایت بامیان فراهم می گردد.

هدف اساسی امضای تفاهمنامۀ متذکره حمایت از خانواده های شهدا و معلولین می باشد تا آنان بتوانند در راستای بهبود وضعیت تحصیلی خویش گام بردارند

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۹:۳۹
Background image

معینان و رؤسای وزارت امور شهداء و معلولین در سیمینار سه روزۀ مسؤلین وزارتخانه ها در ولایت کندهار اشتراک نمودند

در سیمینار سه روزۀ که برای مسؤلین وزارتخانه ها در ولایت کندهار برگزار شده بود، در آن محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی، محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین امور شهداء و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۹:۳۲
Background image

به چهار صد (۴۰۰) تن افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های زمستانی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین با رسیدن فصل زمستان به منظور حمایت ورثۀ شهداء و افراد دارای معلولیت، با هماهنگی یک مؤسسه خیریه به چهارصد (۴۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه، معلولین و افراد بی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۹:۳۱
Background image

امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و بنیاد خیریه نصیر

ریاست ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به منظور حمایت ایتام، با بنیاد خیریه نصیر امضأ نمود که بر اساس آن برای صد (۱۰۰) تن ایتام ولایت کابل کمک های. . .

BACK TO NEWS