محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری به شماری از افراد دارای معلولیت در ولایت هلمند کمک های نقدی انجام داد

asad_admin
Wed, May 07 2025 11:16 AM
mmd

هیئت تحت سرپرستی محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهدا و معلولین که محترم حافظ عبدالکریم آمر تثبیت معلولین نیز او را همراهی می‌کرد، طی سفر رسمی به ولایت هلمند با (۲۱) تن مجاهدین معلول از نزدیک ملاقات نموده، مشکلات و خواست های آنان را به گونۀ دقیق استماع و با هر معلول مستحق یک اندازه مساعدت نقدی نیز توزیع نمودند.

قابل ذکر است که محترم مولوی کلیم الله افغان پیش از این نیز کمک های مشابهی را با مجاهدین معلول در ولایات غزنی و زابل نیز انجام داده بود.

Latest news

Tue, Aug 10 2021 9:16 AM
Background image

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری  وزارت  مالی واداری ریاست لوازیمنی  تعیین‌له‌دی

پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری،ملی شورا نینگ اعضالری،جمهوری ریاست وکیلی، وزارت ایشچیلری و باشقه‌لر ضیاالحق فضلی‌نی مالی واداری سرپرست  ریاست لوازیمیگه  تعین‌له. . .

Wed, Aug 04 2021 10:01 AM
Background image

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین از شعبات و دفاتر کاری وزارت دیدن نمود

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری وزارت ایشچیلری بیلن اوچرشدی.

     پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری وزارت نینگ ایشچیلری بیلن اوچرشیب اولرنینگ قیینچیلیک و. . .

Mon, Aug 02 2021 1:49 PM
Background image

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری خانم سیما غنی دولت‌میز نینگ بیر تحقیقات‌چیسی بیلن اوچرشدی

پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری خانم سیما غنی افغانستان تحقیقات‌چیسی بیلن اوچرشیب شهیدلر ورثه سی و ناگرانلر تورمیش طرزینی حقیده تولیق بحث لشدی.

فاروقی جنابلری. . .

BACK TO NEWS