جلسۀ اداری به منظور بهبود روند کاری در ریاست امور شهدا و معلولین ولایت لغمان برگزار گردید

asad_admin
Sat, May 03 2025 9:21 AM
mmd

به هدف بهبود روند کاری و ارتقای مؤثریت امور اداری، جلسه تحت ریاست محترم حاجی فیض الله جواد رئیس امور شهدا و معلولین ولایت لغمان تدویر یافت که در آن کارمندان بخش های مربوطه اشتراک نموده بودند.

در این جلسه، محترم حاجی فیض‌الله جواد، به منظور بررسی و سروی اسناد ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت در سال روان مالی، کارمندان ریاست مربوطه را به شکل گروپی تنظیم کردند تا به گونۀ منظم روند بررسی اسناد ورثه شهدا و معلولین را به پیش ببرند.

رئیس امور شهدا و معلولین ولایت لغمان از تمامی کارمندان بخش های مربوطه خواست تا مسؤلیت های سپرده شده را یک امانت الهی بداند و از هرگونه فساد و سهل‌انگاری اجتناب بورزند.

Latest news

Tue, Aug 10 2021 9:16 AM
Background image

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری  وزارت  مالی واداری ریاست لوازیمنی  تعیین‌له‌دی

پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری،ملی شورا نینگ اعضالری،جمهوری ریاست وکیلی، وزارت ایشچیلری و باشقه‌لر ضیاالحق فضلی‌نی مالی واداری سرپرست  ریاست لوازیمیگه  تعین‌له. . .

Wed, Aug 04 2021 10:01 AM
Background image

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین از شعبات و دفاتر کاری وزارت دیدن نمود

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری وزارت ایشچیلری بیلن اوچرشدی.

     پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری وزارت نینگ ایشچیلری بیلن اوچرشیب اولرنینگ قیینچیلیک و. . .

Mon, Aug 02 2021 1:49 PM
Background image

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری خانم سیما غنی دولت‌میز نینگ بیر تحقیقات‌چیسی بیلن اوچرشدی

پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری خانم سیما غنی افغانستان تحقیقات‌چیسی بیلن اوچرشیب شهیدلر ورثه سی و ناگرانلر تورمیش طرزینی حقیده تولیق بحث لشدی.

فاروقی جنابلری. . .

BACK TO NEWS