سیستم جدید الکترونیکی به منظور ثبت و بایومتریک ورثۀ شهدا و معلولین در ریاست امور شهدا و معلولین ولایت سمنگان فعال گردید

nasrat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۳ - ۱۲:۲۹
mmd

هیئت تخنیکی و مسلکی به سرپرستی محترم الله محمد دوست رئیس دیتابیس و معلومات وزارت امور شهدا و معلولین به منظور ثبت و بایومتریک ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت، سیستم جدید الکترونیکی را در ولایت سمنگان فعال و به بهره برداری سپرد.

در برنامۀ که به همین منظور دایر گردیده بود در آن محترم الحاج ملا داد خدا خادم معاون والی ولایت سمنگان، محترم الله محمد دوست رئیس دیتابیس و معلومات، محترم قیام الدین خالد رئیس امور شهدا و معلولین و برخی از مسؤلین آن ولایت اشتراک ورزیده بودند.

در این برنامه محترم قیام الدین خالد رئیس امور شهدا و معلولین ولایت سمنگان صحبت نموده افزود: فعال سازی این سیستم در این ریاست نمایانگر آن است که امارت اسلامی بخصوص وزارت امور شهدا و معلولین در راستای کمک رسانی به این قشر آسیب دیده متعهد بوده است، موصوف از مقام ولایت خواست تا در قسمت فراهم نمودن اشتغال زائی و مسکن به این قشر آسیب دیده ریاست امور شهدا و معلولین ولایت سمنگان را همکاری نمایند.

در این برنامه همچنان محترم الله محمد دوست رئیس دیتابیس و معلومات وزارت امور شهدا و معلولین صحبت نموده افزود: جهان ثانیه به ثانیه رو به ترقی است و هر لحظه تمام سیستم ها رو به الکترونیکی و دیجیتلایز شدن است و این سیستم ها برعلاوه فواید متعدد دیگر سرعت، دقت، شفافیت و سهولت ها را به بار میاورد، به همین اساس ریاست دیتابیس و معلومات وزارت امور شهدا و معلولین به منظور نایل شدن به اهداف عمده و اساسی وزارت امور شهدا و معلولین، افتخار دارد که این بار سیستم جدید الکترونیکی را در این ریاست فعال و به بهره برداری می سپارد که به این ترتیب سیستم متذکره در بیست و شش (۲۶) ولایت کشور فعال و مورد استفاده قرار گرفت.

در عین حال محترم الحاج ملا داد خدا خادم معاون والی ولایت سمنگان صحبت نموده افزود: الله متعال کسانی را که به ورثۀ شهدا، معلولین و افراد بی بضاعت کمک مینمایند، می ستاید، موصوف از رهبری وزارت امور شهدا و معلولین که به ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت بدون تبعیض قومی، لسانی، سمتی خدمات شفاف ارائه مینمایند اظهار قدردانی نمود، وی همچنان طی صحبت های خویش به اخلاص و صداقت اشاره نموده از تمام کارمندان مربوطه خواست تا در راستای ارائه خدمات به ورثۀ شهدا و معلولین از اخلاص و صداقت کامل کار بگیرند.

تازه خبرونه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۹:۲۱
Background image

د بلخ ولایت د شهیدانو او معلولینو چارو رئيس مارمل ولسوالۍ ته سفر وکړ

د بلخ ولایت د شهیدانو او معلولینو چارو رئيس محترم مولوي جان محمد حکمت د یتیمانو کورنیو او معلولیت لرونکو وګړو د کور په کور سروې په موخه مارمل ولسوالۍ ته سفر وکړ، هلته یې د یتیمانو او. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۹:۲۰
Background image

سلګونو تنو یتیمانو سره په کنړ ولایت کې مرستې ترسره شوې

د شهیدانو کورنیو د ملاتړ او د هغوی ورځنیو ستونزو ته د ښې رسیدګي په موخه د کنړ ولایت د شهیدانو او معلولینو چارو ریاست د (HHRD) نړیوالې مؤسسې سره په همغږۍ په شیګل ولسوالۍ کې پر (۲۵۰) مستح. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۹:۱۶
Background image

په بغلان ولایت کې (۴۰۰) تنو مستحقو کسانو ته خوراکي توکي ووېشل شول

د بغلان ولایت د شهیدانو او معلولینو چارو ریاست د مدنيت خيريه مؤسسې سره په همغږۍ پر (۴۰۰) تنو یتیمانو، کونډو، معلولیت لرونکو وګړو، سیلاب ځپلو او بېرته هېواد ته راستانه شویو کسانو ته. . .

BACK TO NEWS