کارکردها و فعالیت های ریاست امور شهدا و معلولین ولایت سمنگان مورد ارزیابی همه جانبه قرار گرفت

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۰:۲۳

هیئت نظارت و ارزیابی وزارت امور شهدا و معلولین تحت سرپرستی محترم ملا مطیع الله ابوالمختار آمر نظارت از تطبیق پروژه ها را که دو تن از کارمندان آن ریاست هر یک محترم محمد فاروق ځلاند و محترم محمد شفیق شیرزاد همراهی می نمود، کارکردها و فعالیت های ریاست امور شهدا و معلولین ولایت سمنگان را مورد نظارت و ارزیابی همه جانبه قرار دادند.

در جریان این ارزیابی نحوه ارایه خدمات به ورثۀ شهدا و معلولین، روند تثبیت و ثبت، چگونگی پرداخت مساعدت های نقدی ماهانه به آنان، امورات اداری و از  سایر فعالیت ها از نزدیک ارزیابی و نظارت بعمل آمد، مشکلات و چالش های موجود شناسایی و در راستای رسیدگی به آن راهنمایی لازم صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۰:۲۴
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت هرات سفر کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین  پس از دیدار با خانواده های شهدای مجرد و افراد دارای معلولیت در ولایات نیمروز، فراه و بادغیس و انجام کمک های نقدی به آنان، امروز. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۰:۱۸
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین از همکاری‌های ارزنده برخی از نمایندگان ادارات امارتی تقدیر بعمل آورد

رهبری وزارت امور شهداء و معلولین، به رئیس تفتیش داخلی لوی ریاست تعقیب و نظارت احکام و فرامین، نمایندگان ریاست عمومی ادارۀ امور و وزارت عدلیه به‌ منظور قدردانی از تلاش‌ها و همکاری‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۰:۴
Background image

روند سروی خانواده های ایتام و افراد دارای معلولیت در ولایت غور آغاز گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت غور روند سروی خانه ‌به ‌خانه ایتام، خانم‌های بیوه و افراد دارای معلولیت را در آن ولایت آغاز کرد.

این روند توسط هیئت ‌های موظف ریاست امور شهداء و. . .

BACK TO NEWS